pondělí 18. září 2017

Vysoušeč vlhkosti půjčovna

Naše odvlhčovače dokáží ze vzduchu odstranit až litrů vody za den. Každý vysoušeč , topidlo, větrák i další zařízení naší půjčovny lze také u nás nové zakoupit. Na místě provedeme měření vlhkosti a zapíšeme stavy, aby bylo možné sledovat vývoj a vysoušení přesně přizpůsobit danému cíli. Používáme německý vlhkoměr GANN Hydromette, skvělý britský Protimeter.


Věříme, že najdete tu službu vysoušení nebo ten pravý vysoušeč , odvlhčovač či zvlhčovač, který Vám pomůže řešit vzniklou situaci. Pokud Vás trápí plísně a řasy, řešení nabízíme.

Měření vlhkosti a vlhkoměry nalezente v příslušné sekci, stejně jako ionizátor, zvlhčovač či větrák. Pro snížení vlhkosti v objektech v hodnotách nad je potřeby použít odvlhčovače. Vodní páry se uvnitř odvlhčovače vysráží s chladným povrchem a voda se dovede do přepadové komory. Vysušený vzduch se zahřívá a je vyveden zpět do místnosti.


Pronájem odvlhčovače vzduchu pro vysoušení staveb a domácností. Rychlé snížení nežádoucí vlhkosti. Tyto odvlhčovače vzduchu jsou schopny zajistit velmi efektivní a rychlé vysoušení. Naše výkonné vysoušeče Vám pomohou efektivně odstranit vlhkost a vysušit zdivo i podlahy na stavbě i při zatečení po havárii vody.


Vhodný vysoušeč Vám vybereme, dopravíme i zapojíme.

Půjčovna vysoušečů, včetně odborného poradenství. Základní ceník půjčovny je v cenách bez DPH. Na základě Vaší poptávky Vám vypracujeme osobní kalkulaci na vysoušení dle potřeby.


Rozměry, hmotnost, doporučené prostory a další technické detaily vč. Autorizovaný prodej a servis odvlhčovačů MASTER. Odvlhčovače a vysoušeče vzduchu MASTER jsou určeny k profesionálnímu nasazení.


Hlavními přednostmi těchto vysoušečů jsou snadná manipulace, bezporuchovost a servisní zázemí v České republice. Odstranění vlhkosti z havárie vody. Stavební činnost na klíč.


Okamžitý zásah zavezení. Z důvodu nařízené celostátní karantény, způsobené COVID-1 jsme dočasně pozastavili osobní odběry a návštěvy zákaznického oddělení. Hledáte: odvlhčovač vzduchu, vysoušeč vlhkosti ? Nabízíme komplexní služby. Voda, obsažená v nasátém vzduchu kondenzuje na chladných plochách výparníku.


Vodní kapky, které se takto vytvoří, stékají do sběrné nádoby. Zamezují tvorbě plísní, množení roztočů a zajišťují dýchatelné prostředí bez přebytečné vlhkosti. Půjčovna odvlhčovačů tvoří část naší činnosti a je nezbytná pro všechny naše služby.


Vysoušeče udržujeme stále v bezvadné kondici a jsou vždy připravené pro naše klienty. Lze si je vyzvednout osobně, nebo je dovezeme a instalujeme.

Vysoušeče lze také zaslat na libovolnou adresu prostřednictvím PPL ve speciálně upravených uzamčených paletových obalech. Většinou to tak bývá a co víc – pojišťovny uhradí i pronájem vysoušečů, včetně elektřiny, kterou vysoušeč spotřebuje (za tímto účelem vám vydáme kopii specifikace, která udává spotřebu odvlhčovače). Aby nedošlo k trvalému poškození majetku je potřeba podsupovat agresivněji než při sušení novostaveb.


Vystavíme fakturu a pomůžeme s uplatněním na pojišťovně. Jednoduše a bez starostí. Cena za dlouhodobé pronájmy do novostaveb při vysoušení po stavebních pracech po dohodě. Lze jej také použít pro udržování požadované procentuální vlhkosti. Vysoušeč vlhkosti je zařízení sloužící pro snižování nadměrné vlhkosti v místnostech či zdivu.


Najde využití v obytných místnostech, skladech, sklepích, šatnách, archivech, čekárnách a podobně. Domácí odvlhčovače vzduchu slouží ke snižování vzdušné vlhkosti v domácnostech se zvýšenou vlhkostí. Využít je lze při vysoušení zdiva po povodních a haváriích, během malování a rekonstrukcí, ale také pro regulaci vzdušné vlhkosti , vznikající během vaření, koupání nebo sušení prádla.


Podle velikosti a výkonu jsou přístroje schopny vysušit deset až litrů vzduchu za čtyřiadvacet. Tento stavební vysoušeč je vhodný na rychlé a efektivní odvedení vlhkosti z místností do 3m³ s minimální teplotou °C. Proces sušení se zrychlí, pokud ho použijete v kombinaci s elektrickým topným tělesem. Topné těleso odpařuje vlhkost ve zdi a stavební vysoušeč odvádí odpařenou vlhkost ze vzduchu.


Stroj si můžete telefonicky rezervovat na vaší nejbližší pobočce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky