pondělí 11. září 2017

Easypump deep 1200

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tlaková čerpadla EASY E- DEEP jsou vybavena integrovaným spínačem, který zajišťuje automatické spínání a vypínání čerpadla - při odběru vody (otevření kohoutu, stisknutí postřikovací hadice) se čerpadlo automaticky spustí a při ukončení odběru se opět samo vypne. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou.


Easypump deep 1200

Ideální pro nádrže s dešťovou vodou, studny, zvyšování tlaku v domovních aplikacích a vyprazdňování nádrží. Také vhodné pro instalaci ve. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA: měsíců a případný servis autorizovaným prodejcem do 48h. Dobrý den, vnější průměr kabelu je 9mm.


Pro nádrž na dešťovou vodu je ideální toto čerpadlo v provedení X-RING s plovoucí sací soupravou, která zabrání nasávání a víření usazenin ze dna jímky. Brisan Pumps, Alma Pumps a Leader Pumps. Ponorná automatická vodárna. A great submersible pressure pump from Easy Pump with built-in in electronic pump control. Simply submerge in your tank and connect to your house or garden for automatic operation.


Easypump deep 1200

Shop JS Pumps at Anchor Pumps Online Now! Free Shipping Available. Kompaktní vodárna má integrovanou řídící jednotku pro zahájení a ukončení provozu. Speciální verze se nerezovým prstencem pro připojení plovoucí sací soupravy - určeno pro dešťové jímky a retenční nádrže.


Základní výhodou je skutečnost, že čerpadlo saje vodu přes sací hadici, která je nadnášena plovákem a plave cca. Plně automatické ponorné čerpadlo vhodné pro čerpání závlahové vody ze studní, nádrží, jímek, vhodné pro kopané studny i vrty od průměru 1mm. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích přístrojů a systémů. Easy Control Booster Sets Equipped with MG Pumps.


Easypump deep 1200

All booster sets are factory tested and ready-to-use. Equipped with the computerised EASYCONTROL system to deliver constant pressure and flow, even in case of reduced capacity. Zabudovaný snímač průtoku a elektro. Made in Italy to the highest standards.


Vybavené inteligentním elektronickým ovládáním. První ponorná kompaktní domácí vodárna. Can be attached to MG Pumps and Deep Series Submersible Pressure Pumps to form.


Easypump deep 1200

Hodnocení produktu:. EASYFLOW 30 2V, čerpadlo na odpadní vodu. Vhodná pro studny, dešťové jímky a vrty od 160mm. Určeno pro zavlažování, přečerpávání, domácí vodárny a další podobné aplikace. Dál už hledat nemusíte!


The elastomeric device delivers a single dose of medication to a patient. EasyPump 24V-DC SixPole EP-4. It is easy to use and simple to train the patient or caregiver to use,.


Security fog Fast Easy Pump.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky