čtvrtek 14. září 2017

Bojlery tatramat 120l

Tento produkt jsem vybral záměrně, protože jsem potřeboval vyměnit starší model bojleru Tatramat 1za nový a předpokládal jsem, že montáž na stěnu bude stejná. Děkuji výrobci, že vše změnil! Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. Společnost TATRAMAT je tradičním slovenským výrobcem s bohatou historií, která představuje více než 1let výroby.


Bojlery tatramat 120l

Historické zkušenosti, stabilní zázemí a moderní technologie umožňují produkovat široký sortiment ohřívačů vody vysoké kvality. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Kombinovaný ohrievač vody 120l Tatramat OVK 1Technický list Použitie : Kombinovaný závesný vertikálny bojler určený pre viac odberných miest pre ohrev elektrickou energiou v kombinácii s externým zdrojom ohrevu vody prostredníctovom tepelného výmeníka Dvojplášťový tepelný výmeník - systém nadoda v nádobe. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zásobníkové bojlery vyžadující více místa pro uložení. Dokazuje to bezpochyby celkový objem pohybující se kolem 3až 7litrů. Bojlery a ohřívače vody Vybíráte vhodný bojler do své domácnosti nebo firmy? Jsme si jisti, že si u nás vyberete.


Vás: Společnost Tatramat - ohřívače vody je soukromou firmou. Možnost instalace nad vanu a do vlhkých prostorů, závěsná horizontální instalace - naležato. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Bojlery tatramat 120l

Plynové bojlery ohřívají vodu pomocí plynu, který je v porovnání s elektřinou levnější. Elektrické bojlery - Tatramat. Maji řadu bezpečnostních prvků, které se starají o maximální bezpečnost.


Nemusíte se bát výbuchu, ani úniku plynu. Bojlery Tatramat OVK 120L sa vyrábajú v pravom i ľavom vyhotovení a umožňujú odber teplej vody z niekoľkých odberných miest. Vnútorná nádrž bojlerov je z oceľového plechu, ktorého vnútorný povrch je chránený kvalitným smaltom a anódovou ochranou proti korózii.


Nútený obeh cirkulačnej vykurovacej vody v bojleroch. Bojlery 1litrů aneb nejvhodnější řešení pro tříčlennou rodinu. Do větších koupelen se vejdou opravdu skvěle, nabídnou teplou vodu za dvě až tři hodiny, dají se přednastavit na dobu, kdy přijdete domů z práce. Mají prostě spoustu výho které podobná zařízení ještě před dvaceti lety rozhodně neměla. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 8°C.


Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Medzi najznámejšie a overené patrí najmä Tatramat či české Dražice. Značka predstavuje už viac ako 1rokov výroby strojárenského spotrebného tovaru. Ohrievač vody s objemom 3l je vybavený solárnym výmenníkom tepla pre ústredné kúrenie a elektrickým ohrievacím telesom. Ohřívače vody, bojlery Dražice.


DZ Dražice vynikají životností a kvalitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky