pátek 1. září 2017

Kachlová kamna zelená

Podívejte se na kachlová kamna , které jsem čerstvě postavil. Tato kachlová kamna mají akumulační a konvekční vlastnosti zároveň. A hlavně - sálájí nejen tepl. Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí.


Kachlová kamna zelená

Kachlový obklad kamen je již složen a slepen v segmentech, proto je samotná montáž kamen velmi rychlá. Afrodita mini, mají účinnost (jednu z nejvyšších na trhu) díky přívodu primárního a sekundárního vzduchu a použitím tří deflektorů, které zabraňují odchodu tepla do komína. Technická specifikace: Krbová kamna jsou určena k vytápění obytných místností, rekreačních zařízení pracovních míst, kde je záměrem zvýšení tepelné pohody, ke které přispívá i vjem z pohledu na plamen. Krbová kachlová kamna jsou nejen krásným interiérovým doplňkem, ale také ekologický, nezávislý a levný zdroj tepla.


Cena ilustrační fotografie je orientační. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Nejen vzhle ale i praktická stránka by měla být měřítkem při výběru vhodných kamen.


Kachlová kamna zelená

Vysokou výhodou kachlových kamen je jejich prodloužená doba výhřevu. Lehká kachlová kamna jsou kachlová kamna , jejichž úkolem je vytopit daný prostor v krátkém čase, proto mají obrovský výkon na vcelku malé ploše. Kamna se vyrábí v dvouplášťovém provedení. Jsou vhodné do chat a chalup, kde se topí méně často.


Pokud Vás nezaujala kachlová kamna nebo sporáky, jsou obestavěné krbové vložky tím pravým ořechovým. U kachlových kamen je pomalejší náběh teploty ( kamna po zatopení nejprve předávají teplo sáláním přes sklo a kachle se nahřívají), po nahřátí začínají sálat a naopak po vyhasnutí plamene v kamenech vydrží vydávat teplo ještě několik hodin. Bohužel, jen málo lidí dnes ví o jejich mnoha kladných vlastnostech. Zatímco mimo naši bývalou socialistickou skořápku letěl čas a vývoj dále, u nás pojem kachlová kamna zamrzl kdesi mezi. Je to způsob, jak vytopit.


Kachlová kamna zelená

Elektrická kamna kachlová akumulační kamna jsou vyráběna s výkony od kW do kW. Do výkonu kW je možné kamna napojit na napětí 2V, u vyšších výkonů jsou poté kamna napojeny na 400V. Kamna jsou vybavena jednoduchými otočnými termostaty pro nabíjení kamen. Vnější plášť kamen z keramických kachlí sálá. Třísložkové komíny - komínové systémy vyrábíme v průmerech 16 1a 200mm.


Komíny jsou běžne skladem. Splňuje evropské normy. Možnost využití pouze zadního vývodu kouřovodu. Technické parametry jmenovitý tepelný výkon kW regulovatelný výkon.


Kamna Thorma Borgholm Keramik s glazurou kachlí v barvě olivově zelená mají výkon až 1kW. Vytápěcí schopnost kamen činí 1- 1m3. Horní vývod kouřovodu s průměrem 1mm.


Volitelný vývod kouřovodu vzadu či nahoře s průměrem 1mm. Díky ruční výrobě je každý kus kachle jedinečný originál. Máme jak kachlová kamna s teplovodním výměníkem, tak i bez výměníku.


Oba dva druhy kamen vám zajistí příjemně sálající teplo, které z nich bude sálat ještě dlouho po vyhasnutí ohně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky