úterý 5. září 2017

Hadice mobilní klimatizace

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost.


Místo ekologicky náročného a hlučného kompresoru ochlazuje hlavně ledem, ledovacími bloky a vodou. Ochlazuje méně, zato šetrněji.

Obejde se bez hadice , je tichá a úsporná. Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum. Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu. Utěsnění okna pro mobilní klimatizace.


Přenosnou klimatizaci Daitsu využijete všude tam, kde není možné nebo vhodné provést montáž klasické klimatizace. Pro instalaci není třeba odborník. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely.

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Prosím o radu - existuje mobilní klimatizační jednotka bez nutnosti odvodu vzduchu? RD s teplovzdušným vytápěním a rekuperací tepla - ochlazení jedné místnosti by mělo ochladit celý dům, za předpokladu uzavření a nevětrání.


Mobilní klimatizace bez odvodu. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.


Je tedy potřeba umístit ji do okna nebo dveří. Hadice tak budete horko odvádět pryč mimo prostor. Mnoho klimatizací se prodává se speciálním kitem do okna. Ten vám usnadní aplikaci hadice.


Zároveň zabrání hmyzu dostat se dovnitř. Do oken jdou vložit rychle. Hadice výfuku mobilní klimatizace jako náhradní díl pro mobilní klimatizaci ECG MK0MK1MK1MK1MK124.


Délka (maximální) 150cm.

Barva hadice se může lišit od béžové k šedé. Nedoporučujeme prodlužovat vedení nástavci a dalšími díly. Výfuk Klimatizace by měl mít co nejkratší vedení.


Těsnění oken pro mobilní klimatizace brání ztrátám energie, upevňuje hadici v okně a zabraňuje vlétnutí obtížného hmyzu. Můžete je považovat za nouzovku, která v dlouhotrvajícím parnu pomůže z nejhoršího. Mají ale omezení, které z principu nemohou překonat: nevyhnete se hluku kompresoru a musíte vyřešit odvod horkého vzduchu.


Výhodou mobilní klimatizace je snadná manipulace s přístrojem, rychlé zapojení bez stavebních úprav a okamžitý provoz. Společnost A-Z Chlazení pro vás zajistí klimatizace , tepelná čerpadla, odvlhčovače a další produkty, které zpříjemní bydlení i podnikání. O vašem řešení jsem uvažoval rovněž, ale to, co jsem popsal a realizoval bylo podle mne a hlavně pro mne nejrychlejší a nejschůdnější řešení.


Samozřejmě, že řešení je spousta, použití jiných materiálů rovněž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky