středa 20. září 2017

Měděné pásy

Nabízíme měděné pásy dle norem ISO. Měď má načervenalou barvu a je oblíbeným materiálem zejména pro svoji velmi dobrou tepelnou a elektrickou vodivost. Proto se velmi často využívá k výrobě elektrických vodičů a trubkovnic ve výměnicích tepla, nebo také pro integrované obvody a elektromotory. Využívají se tedy pro rozvody vody nebo ve stavebnictví jako krytina střech.


Přestože patří měď mezi dražší materiál, z dlouhodobého pohledu je pořízení měděné střechy nejekonomičtější variantou.

Cu plechy, pásy , desky, tyče, trubky, profily a dráty. Měď se skvěle mechanicky zpracovává, jelikož se jedná o měkký a tažný kov. Ujistěte se, že kvalita Lepidla, těsniva a pásky je naším cílem číslo jedna. Nabídka firmy Aurubis AG zahrnuje různé měděné pásky pro stavebnictví, chladiče motorů, kabely, boilery, konektory, komutátory, telekomunikační a laserová řešení.


Tyto pásky, stejně tak jako hliníkové, ocelové nebo nerezové dodáváme buď v jednotlivých, požadovaných délkách nebo ve svitcích (i nekonečných v tzv. navíjených prstencích). Dodavatelský program zahrnuje měděné tyče, trubky, pásy , plechy a dráty. Standardní šířky a délky desek a plechů jsou závislé na jejich tloušťce.

Na dotaz budou upřesněny. Náš sortiment v oblasti mědi představují měděné plechy a pásy , profily a tyče. Výsledky byly vynikající. Naše firma dodává měděné plechy, měděné desky různých šířek, přířezy na míru, měděné pásy , nebo kvalitní měděné trubky, které se hojně používají například pro rozvody tepla a vody.


Součástí naší nabídky jsou také měděné anody, nebo měděné kulatiny, které své uplatnění často nacházejí v. Vážení zákazníci, s ohledem na nově vzniklou situaci ze dne 15. Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu. Nakupujte měděné těsnění u specialistů.


Přehled českých firem z oboru pásy , z mědi a měděné slitiny Nabídněte nebo poptejte volnou kapacitu pásy , z mědi a měděné slitiny. Kompass propojuje více než mil. Německo : projděte si potenciálních dodavatelů v sektoru měděné plechy a pásy na Europages, mezinárodní sourcingové platformě B2B. V souladu s nařízením Rady (EU) č. Evropské unie zboží pocházející z Krymu nebo Sevastopolu. KB Ploché a kruhové tyče s proudovým zatížením a hmotnostmi.


Spořiče a tapety na plochu. Provádíme profilování střešních plechů na stroji SCHLEBACH.

Ceny plechů jsou stanoveny zpravidla pro prodej v metrech nebo kusech. Při prodeji celých balení plechů nabízíme ceny za kilogram podle velikosti balení za zvýhodněné ceny. Zemnící svorky a měděné pásy.


Všechny pásy naleznete jednoduše k zakoupení na našem e-shopu. Měděný pásek ke svorce ZSA 16. VEDATECT Al G2Sje parotěsný podkladní oxidovaný natavovací pás z ušlechtilého asfaltu s jemným minerálním posypem VEDAGARD ES-PLUS je natavovatelný parotěsný pás z SBS modifikovaného asfaltu s hliníkovou kombinovanou vložkou, která je chráněna skelnou rohoží proti hrubému betonovému podkladu. Zde najdete rozsáhlý sortiment v sekci měděné nýty. Na našich stránkách si určitě vyberete, ale jestliže potřebujete poradit, obraťte se na nás.


Okapové systémy z mědi - měděné svody, žlaby a doplňky. Zkraťte výběr prvků na minutu. Jiné a alternativně používané názvy jsou planžety nebo pasy.


Ty jsou dodávány do servisních center, kde jsou dále děleny na užší, či širší pásky ( pasy , planžety), které jsou následně dodávány a distribuovány zákazníkům buď ve svitcích, nebo v jednotlivých délkách a to dle jejich konkrétních požadavků. Dokážeme upravit měděné pásy a pomocí CNC děrovadla do nich udělat otvory a drážky na míru vašim požadavkům. Zajímá vás, co už máme za sebou?


Prohlédněte si, pro koho a co přesně jsme již vyráběli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky