úterý 5. září 2017

Lindr ostrava

Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Při jeho výrobě provádíme systémovou úsporu energií, chladič je složen z plně recyklovatelných materiálů a nejsou v něm. Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích.


Lindr ostrava

Servis výčepního a stáčecího zařízení Lindr. Provádíme opravy výčepních zařízení dílensky i na místě u zákazníka. Tento chladič je vybaven tichým vestavěným, velice kvalitním vzduchovým minikompresorem, který obsahuje tlumič a molekulový filtr nasávaného vzduchu. Miloš Lindr founded a production and service company in the field of dispensing and cooling systems.


Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Thermo blok s vysokou energetickou kapacitou je připraven k výdeji dobře vychlazeného piva již během 2-min. Kontakty PIVNÍ-CHLAZENÍ. CZ - prodej výčepního zařízení LINDR.


Lindr ostrava

Jsme smluvní prodejce firmy LINDR. Zkušenost, kvalita, rychlá reakce. Použití pro pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava -Ostravar, Pražské pivovary.


Sestavy výčepních zařízení Lindr. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma. Prodáváme pouze renomované výrobce jako je česká firma Lindr , Sinop a ze zahraničních DSI, Micromatic, John quest, Celli a další. Slevy a výprodeje na značku LINDR.


Lindr ostrava

Nakupujte značkové nabídky LINDR za akční ceny ve slevě. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Naražeč PLOCHÝ Lindr k narážení piva z KEG sudů. Kvalitní naražeč českého výrobce pro domácí použití. K- 20K Jen v 1 stavu.


Uzasna masina pro kazdou prilezitost, jak uz domaci oslavu, bary, podniky, restaurace a hospody. Navic ma v sobe vlastni kompresor, takze pouze. Ten je použitelný pro mnoho pivovarů a. Pronájem výčepního zařízení Pronájem výčepního zařízení na domácí použití (párty). Na všechny druhy piv - naražeč bajonetový nebo plochý.


LINDR nabízí jednoduchý a velmi oblíbený naražeč. Je plochý a naráží se ke KEG sudu. Vhodný pro domácí použití. Kompaktní s pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava -Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník.


Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Dům a zahrada - Lindr bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Lindr ostrava

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výčepní zařízení Lindr PYGMY 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky