pátek 29. září 2017

Materiál na saunu

Mnoho lidí si chce saunu postavit svépomocí. U nás si můžete veškerý materiál objednat. Dodáme vám domů všechny nezbytné součástky a poradíme vám, jak si dát saunu dohromady.


Na výběr máte ze dvou variant: vyplnit formulář s poptávkou materiálu, či si vybrat již připravenou typovou stavebnici. Saunový materiál na stavbu sauny V této sekci si společně posvítíme na samostatnou kapitolu stavby sauny a saunový materiál.

Ten je totiž stěžejní nejen při stavbě, ale také hraje významnou roli v životnosti sauny. Dosky na lavice abachi v spracovaní THERMOWOOD. Výborný materiál , ktorý sa vyznačuje veľmi nízkou tepelnou vodivosťou, preto sú vhodné pre stavbu interiéru sauny, hlavne pre saunové lavice, opierky a podlahové rošty. Materiál je veľmi ľahký a mäkký. Pri saunovaní je príjemný na sedenie a nepáli ani pri dotyku holým telom.


Každá sauna však potřebuje individuální oko kutila, který ji staví. Není to však nic náročné a zvládne to i méně technický člověk.

Domácí stavba sauny – žádná jaderná fyzika. K úplnosti vaší sauny stačí už jen přidělat skleněnou výplň do saunových dveří. Saunu vyhřívejte pomalu a nejprve na nižší. K materiálu na stavbu Vašej sauny Vám bezplatne poskytneme odborné poradenstvo. Kontaktujte nás svojimi otázkami kedykoľvek!


Stavba sauny svojpomocne je pomerne jednoduchá stolárska práca. Osika - osika je tradiční saunový materiál , který má skvělé vlastnosti pro použití v sauně. Barva osiky přináší dlouhotrvající svěží nádech uvnitř sauny.


Surovinou pro izolační desky je finský kámen, který se roztaví v pecích. Roztavený meziprodukt je pak přeformován na kamennou vlnu – materiál , který je známý pro svoje skvělé izolační vlastnosti. Finská sauna nabízí nejširší sortiment saunových palubek a dřeva na saunové lavice na českém trhu. Veškerý materiál vedeme stále skladem a zasíláme do hodin. Kromě toho nabízíme i lavicové hrany či kompletní hotové lavice, dále pak lišty a rohovníky, konstrukční cinkované hranoly a hotové opěrky.


Severský smrk - nejpoužívanější materiál na obklad sauny je charakteristický sukatou strukturou a smolníky, které sauně dodávají typickou vůni dřeva. Soft profil - prodloužené pero.

Dodáváme klasické parní sauny i infrasauny. Zajišťujeme dodávky domácích, komerčních i atypických saun, saunových stavebnic a materiálu pro stavbu svépomocí. Zajistíme Vám také kompletní dodávku sauny na klíč. Find Audited China Manufacturers of Bulk Buy Far Infrared Sauna. Free Shipping Available.


Dřevo je přírodní materiál , který je svou podstatou stále živý a reaguje na vnější podmínky, kterým je vystaveno. Z tohoto důvodu se na výrobu sauny nehodí každá dřevina. V navrhování a stavbě saun se vyznáme jako málokdo.


Nejsme továrna na sauny. Za každou naší saunou je kus poctivé práce. Pečlivě vybíráme nejvhodnější dřevo pro každého z vás a ručně jej opracujeme tak, aby bylo dokonale hladké.


Sauna je tak vždy pripravená na saunovanie do – minút. Ako prvé si predstavíme sauny vyrobené z čistého kanadského cédra , ktorý je bez hrčiek a má aj ako materiál najvyššiu cenu na svetových trhoch. Na vnútorné obkladanie sauny odporúčame špecifický saunový obklad. Saunový obklad má na rozdiel od klasického tatranského profilu dlhšie pero a hlbšiu drážku. Sauna šitá na míru vašim potřebám Vytvořte si doma saunu podle svých představ.


V našem internetovém obchodě nabízíme veškeré saunové příslušenství a vybavení, ze kterých si vyrobíte dle svého vlastního návrhu designovou saunu , šitou na míru vašim potřebám. Fínska sauna ponúka najširší sortiment saunových paluboviek a dreva pre saunové lavice na českom trhu. Všetok materiál máme stále skladom a odosielame do hodín. Okrem toho ponúkame aj lavicové profily alebo kompletné hotové lavice, ďalej potom lišty a rohovníky, konštrukčné cinkované hranoly a hotové opierky. Vyrábíme sauny ze severského smrku, z bezsukaté severské borovice, osiky, olše a dřeva termowood.


Jejich design, kvalita a účelnost je pověstná. Mám je vyzkoušené a jak na nářadí, tak na saunu nedám dopustit. Vyzkoušel jsem mnoho různých saun u bazénů, fitcenter, v aquaparcích nebo na chalupě u známých.


Mám prostě saunu rád a často do ní chodím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky