pátek 8. září 2017

Polní láhev ačr

Polní láhev , polní láhve s pítkem nebo bez pítka. Obal na polní láhev a další jiné obaly na polní láhev. Max Fuchs AG MFH, která je nyní jedním z největších velkoobchodů v E. Plastová polní láhev MFH 1l, ve vzoru AČR VZOR CZ.


Hledáte tu správnou láhev pro své výlety do přírody nebo airsoftová klání. V naší nabídce naleznete opravdu kvalitní polní láhve na vodu ve stylu US army.

Všechny polní láhve jsou samozřejmě velmi odolné a takřka nerozbitné. Součástí je plastový, ppř. Originální kompletní hliníková polní láhev používaná ČSLA a AČR.


V platovém uzávěru lahve je úložný prostor na tablety pro čištění vody. Objem láhve je cca litr. Dodáváno skompletované. Komplet obsahuje: Plastovou láhev s uzávěrem, nerezový šálek, obal ve vz.


Pítko má objem cca 5l. Lahev je čistá a jako nová.

Prodám polní lahev ze současného vystrojení AČR ( polní lahev U.S. Army). Polni lahev acr najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ačkoli se to nezdá, existuje mnoho variant oblíbených vojenských čutor. Velkým inovátorem je americká firma Nalgene a její láhve Nalgene. Přidat do seznamu přání.


Nabízíme je v několika velikostech, barvách i provedeních a to včetně hliníkové i nerezové varianty. Hlavní spočívá v tom, že. Uvnitř vypolstrován umělým kožíškem pro udržení teploty nápoje.


Outdoor láhve) Hodnocení produktu: 1 (). Obal slouží jak ochrana láhve, tak zaručuje částečnou termoizolaci nápoje proti chladu i teplu. Polní lahev v nylonovém obalu, který je odolný proti otěru. Stav běžně použitá viz fotografie. ALU plastové víčko druk Skladem, u vás 24.


Tyto láhve jsou vyrobeny podle lahví U. Láhev polní US nylonový potah 1L vz. Vážení zákazníci, chceme Vás ubezpečit, že objednávky vyřizujeme standardně.

Tedy i přes panující situaci ohledně šíření virové nákazy COVID-dostanete svoje zboží, jak jste zvyklí. Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech. Uchycení na opasek nebo část výstroje ( o šířce 5cm ) pomocí dvou pásků ( tzv. MNS systém ). Do obalů lze vsadit pohárek na vodu - pitítko z naší nabídky.


Detailní popis láhev polní s obalem vz. Vojenská plastová čutora o objemu půl litru s hliníkovým plecháčkem s oušky. Lahve army NDR jehličí, Originál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky