středa 27. září 2017

Komíny schiedel

Nabízí komplexní ucelený sortiment výrobků a technologií pro řešení odvodu spalin od všech druhů spotřebičů v bytových i nebytových objektech. Na těchto stránkách jsme pro vás připravili přehlednou nabídku komínů od tohoto špičkového výrobce s dopravou po celé ČR. Poradíme vám s výběrem a uděláme individuální nabídku na míru. Co si představíte, když se řekne „teplo domova„?


Máte rádi pohodlí Vašeho bydlení? Oceňujete jistotu, že se máte vždy kam vrátit, cítit se bezpečně a nezávisle?

Vlastní střecha nad hlavou je přece k nezaplacení, vlastní bydlení je. KOMÍNY ZDĚNÉ Nenechte si ujít Vyplňte a nenechte si ujít žádnou skvělou nabídku. Stavba komínu předchází stavbě krbu či montáže krbových kamen. U starších domů je nutno posoudit stav stávajícího komínu, a to jak stav technický, tak parametry komínu.


Doporučujeme Vám návrh stavby komínu. Je to třísložkový komínový systém se zadním odvětráním, na rozdíl od původního provedení je však v jeho konstrukci použita nová tenkostěnná keramická vložka, vyráběná izostatickým lisováním do forem. Tyto komínové systémy jsou velmi kvalitní, stavba je poměrně finančně nenáročná, a to zvláště s důrazem na dlouhodobé hledisko. Rozšíření těchto komínových systémů souvisí se stále vzrůstající oblibou nerezových materiálů v architektuře.


Důvodů, proč se právě nerezové komíny uplatňují u stále většího počtu.

Vyznačuje se přívodem vzduchu mezerou mezi tvárnicí a tepelně izolovanou keramickou vložkou. Po celou dobu dodává komíny nejvyšší kvality a to nejen z precizní technické keramiky, ale také nerezové komínové systémy. V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky.


Schiedel nerezový komín. Je vhodný pro odvod spalin od běžných spotřebičů na pevná paliva. Postupem doby se v oblasti klasických šamotových komínů stala jedničkou na evropském trhu. Vítejte na stránkách společnosti EKO KOMÍNY s. Díky široké síti našich poboček po celé ČR jsme dispozici každému, kdo touží po komínu či komínovém systému té nejvyšší kvality.


Komíny CZ-český výrobce komínů. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče. Jediný komín plně certifikovaný pro pasivní domy. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty.


Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba. Myslíme i na to, že řada lidí chce stavět svépomocí. Obľúbené komíny pre rýchlu a jednoduchú montáž Vysoká kvalita a ročná zárukou. Krbová kamna levně a to jen u nás.


Jen náš e-shop Vám poskytne nejlepší ceny na českém trhu. Velký výběr, profesionální služby a veškerý servis najdete jen u nás.

Vaš dotaz byl odeslán a bude co nejdříve zpracován. Na klasický komín procházející domem stačí roxory 10mm do tvárnic 38x38cm. Některé komíny jsou však vně domu nebo přesahují značně horní část střechy a proto jsou v tomto případě ideální tvárnice 40x40cm kam je možné umístnit roxor do 20mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky