pondělí 25. září 2017

Infrazářič s termostatem

Využít jej lze také pro dotopení málo vyhřívané místnosti. Termostatická hlavice sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na radiátor, napájený bateriemi, týdenní a denní programování, připojení přes rádiové vlny, fungování přes centrální jednotku, podsvícený displej, kompatibilní s ventily typu RA, RAV, RAVL a M3 ovládání přes aplikaci na Android a iOS v. U tohoto systému vytápění se teplo do místnosti předává s ohledem na zvolený typ otopného tělesa převážně konvekcí, tedy prouděním teplého vzduchu, čímž bohužel mnohem snáze dochází k teplotním ztrátám. Nejdříve se ohřívají právě stěny stopu a podlaha zůstává dlouho studená. Porovnání infrazářič UFO s quartzovým a plynovým topidleUFO infrazářič - spotřebovaná energie je přeměněná na přímé teplo.


Zářič nasměrujete na požadovanou oblast a tepelné vlny ohřívají osoby a objekty. Tepelné infrazářiče patří mezi velice ekonomické varianty vytápění, protože neohřívají vzduch ale osoby a objekty. Tepelné zářiče produkuje teplo, které má několik výhod oproti konvekčním způsobu vytápění.


Elektrická topidla koupit o objednat u OBI. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Argo Home, ELÍZ, GFerrari a dalších. Zářič s lehkým hliníkovým tělem a zabudovanou rukojetí lze snadno přenášet do různých místností.


Infrazářič s termostatem

Mechanický termostat s elektronickým regulačním ventilem na levé straně - s vestavěným teplotním čidlem, vpravo - nastavení řídicí jednotky a snímačem dálkového teploty. Termostaty této konstrukce je větší, ale mnohem více funkční, který je vybaven s pouzdrem Displej elektronický tekutých krystalů, který umožňuje nastavit teplotu v rozmezí stupně. V zásadě se doporučuje vybavit prostory ne jediným zdrojem tepla s vysokým příkonem, ale kombinací více radiátorů s nižším výkonem. Tak dosáhnete optimálního výsledku. Upozorňujeme, že nástěnné ohřívače mohou pracovat efektivně pouze tehdy, jsou-li stěny dobře izolovány zvenčí a uvnitř je aplikována speciální omítka a vhodná barva.


Ani s tím se u infrazářičů nesetkáte. Navíc můžete s tepelnými zářiči ušetřit až neuvěřitelných energie. Tento způsob vytápní je velmi. Nástěnný infrazářič QS 120.


Infrazářič s termostatem

Prostřednictvím stojanu navíc individuálně výškově nastavitelné a otočné. Infrazářič do koupelny. Hlavními přednosti tohoto infrazářiče je vysoká kvalita a bezpečnost.


Nabízíme termostaty základní, programovatelné, zásuvkové, GSM a centrální. Vše o regulaci infratopení. Topný kabel s termostatem e. Bezobilné receptury nových funkčních pamlsků s různými příchutěmi již od 6-Kč. Absence akumulačního jádra zrychluje reakce zapnutí a vypnutí termostatem.


Infrazářič s termostatem

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Bezprostředně několik sekund po zapnutí získáte přímé teplo. Nově přehlednější a rychlejší. Teplo se neztrácí větrem ani vzdušnými proudy. Při přeměně elektrické energie na sálavé teplo jsou velmi efektivní, ale jejich intenzita vyzařování způsobuje upalující pocit a proto je jejich využítí skutečně okrajové.


Prodej a montáž elektrického vytápění, ohřevu a temperování. Dodáváme infratopení, vytápění hal a průmyslových objektů, tepelné zářiče, sálavé panely pro infrasauny (infrakabiny), produkty pro temperování a sušení, sálavé panely a infrapanely pro vytápění domů, bytů a komerčních prostor, provádíme revize elektrických zařízení. Celá domácnost s veškerými elektrickými spotřebiči tak díky tomuto tarifu spotřebovává elektřinu za nižší ceny přímotopným tarifem umožněné. Tato úspora může v ročním bilancování zcela vyrovnat relativně vyšší ceny elektrické energie v porovnání s jinými typy vytápění. Veškeré jeho funkce pohodlně lze ovládat dálko.


Infrazářič s termostatem

Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Funkce proti zamrznutí tekutiny. Nízká spotřeba energie během provozu díky pokročilé elektronice.


BACK – nebo automatickým vypnutím – funkce - 2h OFF. ETA 6Nejjednodušší termostaty jsou mechanické: přímo využívají silové účinky vyvolané tepelnou roztažností kapalin a plynů, nebo rozdílnou tepelnou roztažností kovů (bimetal).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky