pondělí 11. září 2017

Odstraňovač starých nátěrů p 8212 cena

Odstraňovač starých nátěrů p 8212 cena

Při obnově starých nátěrů se musíme někdy zbavit olupujících a. BARVOŽROUT je vysoce účinný moderní univerzální gelový odstraňovač olejových, syntetických, e. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Používá se na odstranění starých vrstev nátěru ze dřeva, kovu (kromě hliníku) nebo kamene. Odstraňovač starých nátěrů je směs organických rozpouštědel.


Odstraňovač starých nátěrů p 8212 cena

Dobře odstraňuje olejové, alkydové, latexové, syntetické, nitrocelulózové a dvousložkové nátěry. Pokud máte na povrchu více vrstev, postup opakujte. Velmi dobře čistí od všech uvedených barev použité štětce (jednoduše na hodin vložte do gelu a druhý den jsou jako nové).


Používa sa na odstránenie starých vrstiev náteru z dreva, kovu (okrem hliníka) alebo kameňa. Dobre odstraňuje olejové, alkydové, latexové, syntetické, nitrocelulózové a dvojzložkové nátery. Nanáša sa jemným štetcom s dlhým vlasom na starú vrstvu náteru. Je vhodný na odstraňování olejových, alkydových, disperzních, syntetických, nitrocelulózových a dvousložkových nátěrů.


Odstraňovač starých nátěrů p 8212 cena

Odstraňuje nátěry na bázi vodouředitelných disperzí, olejových, syntetických, nitrocelulózových, dvousložkových epoxidových a polyuretanových. Používá se k odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, železa nebo kamene. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTĚRŮ P je moderní gelový odstraňovač s vysokou účinností a univerzálním použitím. P odstraňuje nátěry na bázi vodouředitelných disperzí, olejových, syntetických, nitrocelulózových, dvousložkových epoxidových a polyuretanových nátěrových hmot z kovových, dřevěných i betonových podkladů.


Díky gelové konzistenci se velmi dobře aplikuje a nesté. Extra odstraňovač starých náterov, 6kg Extra odstraňovač sa používa na odstraňovanie starých vrstiev laku a farieb z dreva, železa alebo kameňa. Po odstránení starých náterov sa povrch kovu dôkladne očistí od zvyšku odstraňovača. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo stavební materiály.


Pracovní postup:Nanáší se jemným štětcem s. Popis produktu: Prostředek na odstraňování omítek a nátěrů s organickým pojivem. Vhodný také pro odstranění nechtěného ušpinění. K odstranění starých nátěrů se mě celkem vyplatila kombinace louhového.


Louhem jsem za mlada odstraňoval barvu z modelů, které jsem. P neobsahuje louhy ani kyseliny, šetří tak především kovy, měně korodují. Jenom bych doplnil, že louh , nebo. Vůči vrtačce je ovšem prašné broušení nešetrné, pro dlouhodobé používání k odstraňování nátěrů proto vrtačka příliš vhodná není.


Zvláště při odstraňování silných vrstev je velmi účinné uvolnění starých nátěrů pomocí horkého vzduchu nebo plamene. K odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, železa nebo kamene. Přípravek můžete okamžitě aplikovat. Vynikající, razantní odstraňovač starých nátěrů.


Odstraňovač starých nátěrů p 8212 cena

Odstraňuje rychle a spolehlivě barvy a laky všech druhů, také ohořelé barvy, zaschlá lepidla, zaschlé těsnící hmoty, mazací prostředky, tuky, pryskyřice, asfalt atd. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky