středa 6. září 2017

Termostat salus 1500 návod

Seznámení s termostatem 2. Teplotní režim Na tlačítkách i na displeji termostatu se zobrazuje symbol „slunce“ a symbol „měsíce“. Na termostate mož no nastavi ť izbovú teplotu na komfortnú úrove ň, ak ste doma a zníži ť ju na ekonomickú hladinu, ak nie ste prítomní, alebo spíte. Check Out Thermostat Salus on eBay.


Free Shipping Available.

Fill Your Cart With Color today! Automaticky nastavujete teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v době, kdy jste doma, a na nižší teplotu – v době, kdy jste pryč nebo spíte. Termostat je třeba naprogra-celkem devět programů.


Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. SQ610RF - Ultratenký termostat se snímačem vlhkosti a vestavěnou Li-Ion baterií. Všechny manuály u nás jsou zdarma.


Distributor SALUS Controls: Thermo-control CZ s. NÁVOD K OBSLUZE PROGRAMOVATELNÉHO TERMOSTATU SALUS T1SALUS 097B - PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY S TÝDENNÍM PROGRAMEM A BEZPOTENCIONÁLNÍM KONTAKTEM (0-230V) Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat.

Ustawianie temperatury ekonomicznej (ikona księżyca) w regulatorze SALUS 091FL oraz 091FLRF. Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii. V s maximálnou záťažou 5A.


Szczegółowe informacje na temat regulatora, instrukcja obsługi o. V manuálním režimu měníte teploty (komfortní, úspornou) a lze nastavit dobu návratu, po které se termostat z manuálního režimu vrátí do nastaveného programu. Bezdrátový termostat Během obývání domu se mohou změnit dispozice a místnost, kterou bylo možné dřív používat jako referenční, dostane jiný účel. Návod k obsluze a montáži Děkujeme za nákup výrobku značky Salus. Disponuje přehledným podsvíceným displejem možností nastavit teplotu přesností °C.


Týdenní programovatelný termostat SALUS ERTVám zajistí více užitku ve srovnání s jinými standardními výrobky tohoto typu. Kde sehnat návod k tomuto výrobku 26. Ted mě to dělá problém to dostat do nějakého programu,natož na týdení režim. Opatřil jsem si tento termostat bez návodu.


Před tímto jsem měl PT-21termostat,tam problém nebyl. Je-li možnost tento návod někde stáhnout. Kompletní informace k výběru.

ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. T1RF Thermostat pdf manual download. Internetové ceny, cenník.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Podmínky užití mobilní aplikace EasyKids. Aby termostat pracoval správně, měl by být připevněn na vnitřní zdi v místě, kde vzduch volně cirkuluje. Zvolte místo, kde se členové Vaší rodiny nejvíce zdržují. Elektrické zapojení Výstupy pro zapojení jsou na zadní straně termostatu.


Odkazy na odborné recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky