pátek 22. září 2017

Dakon dor f 24 recenze

Původní kotel Dakon DOR nám odešel téměř po letech. Spokojenost celkem dobrá,proto padla volba znovu na Dakon. Po rozbalení nového kotle jsem byl nemile překvapen. Totálně ošizen o materiál,kvalita nevalná,pár věcí jsem si musel doladit abych mohl kotel vůbec používat.


Již teď nepředpokládám,že nám kotel vydrží dlouho. Uživatelské hodnocení a recenze kotle Dakon DOR F kW. Odkazy na odborné recenze a testy Dakon DOR F kW. Kompletní informace k výběru. Hlavní výhodou je vysoká účinnost a ekologické vytápění.


To je zajištěno splněním podmínek ekodesignu a zařazením do nejvyšší emisní třídy 5. Jaké má tento způsob vytápění přednosti a co vám přinese využití tohoto kotle oproti jiným produktům? Pro samotížný provoz nepotřebuje žádnou elektroniku. Všechny informace o produktu Kotel Dakon DOR 4F kW, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Dakon DOR 4F kW. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na DAKON DOR F kW? Používateľské hodnotenie a recenzie na Kotol Dakon DOR F 24. Při montáži bylo nutné občas něco dopasovat. Příruby pasovaly dobře na předchozí připojení od DOR F. Po zatopení vytékala z kotle voda, ale jen malé množství.


Asi po týdnu topení to přestalo. Kotel také silně dehtoval, ale postupně i toto přestalo. Topím pouze dřevem, jde to dobře. Topeniště se dolů rozšiřuje.


Martin Václavík Přidáno: 12. Hodnocení produktu:. Odhořívací způsob spalování. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Konstrukční úpravy posunuly DOR 4F nejen do třídy ale kotel dokonce dosahuje podmínek Ekodesignu. To znamená, že bude v prodeji i po 1. Pro vyšší účinnost má nová DOR 4F více izolace a tedy nižší… více informací. DOR F , DAKON - Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká jednoduchou manipulací při přikládání a vysokou bezpečností díky bezazbestové izolaci.


Kromě hnědého uhlí a hnědouhelných briket zvládne spalovat i dřevo, brikety, černé uhlí a krátkodobě i koks. Možná Vás Dakon zklame. My jsme měli řadu let Dakon 2 třída byli jsme velmi spokojení, jen na náš malý baráček byl předimenzovaný, měli jsme stále přetopeno.


Na podzim chudák stará začal téct, tak jsme ho vyměnili za Dakon DOR F 1třída 3. To jsme si dali, v baráku máme zimu, zato z komína se ná čoudí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky