pátek 20. října 2017

Stáčecí nádoba na med plast

Stáčecí nádoba kg - plast kohout - SB. V tomto případě tuto nádobu můžeme použít i jako nádobu stáčecí. V dolní části nádoby je umístěn plastový kohout. Nádoba vyhovuje hygienickým požadavkům.


Lehce naplníme jaký koliv typ sklenic Včela 73Facette 72 Facete 4. Lze mýt v myčce na nádobí.

Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče. Nádoby, v nichž chceme uskladňovat med , musí splňovat standardní hygienické normy. V naší nabídce najdete tyto produkty v nejvyšší kvalitě za velmi přijatelné ceny. Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Díky střihovému (plastový) kohoutu je plnění snadné a rychlé.


Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Na stůl se vejdou dvě litrové stáčecí nádoby. Pod stolem jsou otočné talíře na sklenice třílitrové nebo ks sklenic o objemu litrů.

Talíře se otáčejí kolem vlastní osy a také se dají vyklopit pod stůl. Slouží k čeření medu a následnému stáčení medu do sklenic. STÁČECÍ NÁDOBA KG - PLAST , NEREZ KOHOUT TV - SB. Pod sklenici s medem je vhodné umístit váhu. V kategorii, naleznete všechny druhy nádob pro zpracování a uchování medu, jako jsou sklenice, kbelíky, nebo stáčecí nádoby na med.


Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení a nadále děláme maxim, aby Vaše objednávka Vám byla doručena co v nejkratším čase. Praktická ucha ve vrchní čísti barelu, zajisté snadný přesun těžké nádoby na nové místo, kde med čeká na uskladnění, případně usazení, respektive vyplavení zbytků víček, vosku a dalších nečistot. Současně lze nádobu použít na čeření, což znamen. Kvalitní stáčecí nádoba jenž pojme kilogramů medu.


V tejto kategórii nájdete bežné sklenené poháre alebo plastové obaly rozličných tvarov určené k uskladňovaniu medu, propolisu, prípadne mastí. Je důležité, aby stáčecí nádoba na med splňovala přísné hygienické normy – tak se zajistí, že med nebude při uskladnění znehodnocován. Objem 2 nebo 1kg medu.


Jelikož je nádoba z plastu, který odolává. Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov. Kohout plastový ke stáčecí nádobě se silikonovým těsněním.


Logar - Komplexní služby pro včelaře.

Nádoby na uskladnění medu musí splňovat hygienické standardy. Využívají se stáčecí a čeřící nádoby na med , které jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. Nejčastěji včelaři používají stáčecí nerezové nádoby s plastovým kohoutkem a nerezovým víkem. Stohování se však nedoporučuje při dopravě.


Včelařské potřeby - potřeby pro práci s medem V této sekci naleznete včelařské potřeby pro práci s medem, jako jsou, nádoby na med , cedníky, odvíčkovací talíře, vidličky, sklenice, víčka atd. Ideální pro polévání úlovků, ale lze také pro umytí. Všechny změny najdete v tomto dokumentu. Bez včel by lidský život na Zemi do čtyř let skončil, tvrdil Albert Einstein. Nejvýznamnější odborník na život včel a autor bestselleru Fenomenální včely přichází nyní s další přelomovou knihou, v níž populárním a přístupným způsobem představuje život v úle, který navenek vypadá jako veliký chaos, ale opak je pravdou.


Praktický dávkovač med u, díky kterému neuděláte lepkavý nepořádek všude kolem sebe. Navíc s ním dávkujete opravdu tolik množství, kolik chcete. Do nádoby stačí nalít med , nádobu uzavřít kovovou rukojetí a pak pomocí záklopky med dávkovat.


Dávkovač je vhodný i pro sirupy a pomůže v. Voskové mezistěny na 39x24. Mezistěny od tradičního českého výrobce pro rámkovou míru 39x24. Rozměr mezistěny je 370x2mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky