úterý 17. října 2017

Easypump 1200

This device allows patients to be mobile while receiving their treatment, and offers a safe, simple alternative to electronic devices. We use cookies to enable all functionalities for best performance during your visit and to improve our services by giving us some insight into how the website is being used. A great submersible pressure pump from Easy Pump with built-in in electronic pump control.


Simply submerge in your tank and connect to your house or garden for automatic operation. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou. Ideální pro nádrže s dešťovou vodou, studny, zvyšování tlaku v domovních aplikacích a vyprazdňování nádrží.

Také vhodné pro instalaci ve. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výkonná vícestupňová ponorná tlaková čerpadla. Vhodná pro studny, dešťové jímky a vrty od 160mm.


Určeno pro zavlažování, přečerpávání, domácí vodárny a další podobné aplikace. Chladící plášť zajišťuje bezproblémový provoz i při neúplném ponoření. Plovák zajišťuje v případě potřeby automatický.


Odborné poradenství a servis.

Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. They are suitable for pumping dirty liquids and removing solid waste up to 38mm in size. The pumps are equipped with floatswitches to prevent flooding.


Moderní a inovativní čerpadla značky EASYPUMP pro domácnost a zahradu Značka EASYPUMP je na českém trhu několik let. Za dobu si vybudovala renomé spolehlivé evropské značky vysoké kvality s vysokou přidanou hodnotou. Shop JS Pumps Online Now.


Free Shipping Available. The pump is installed inside the tank and has an stainless steel screen filter. EasyPump 24V-DC SixPole EP-4. The elastomeric device delivers a single dose of medication to a patient. It is easy to use and simple to train the patient or caregiver to use,.


Tlaková čerpadla EASY E-DEEP jsou vybavena integrovaným spínačem, který. Vybavené inteligentním elektronickým ovládáním. Security fog Fast Easy Pump.


Easy Control Booster Sets Equipped with MG Pumps. All booster sets are factory tested and ready-to-use.

Equipped with the computerised EASYCONTROL system to deliver constant pressure and flow, even in case of reduced capacity. Plně automatické ponorné čerpadlo vhodné pro čerpání závlahové vody ze studní, nádrží, jímek, vhodné pro kopané studny i vrty od průměru 1mm. Kompaktní vodárna má integrovanou řídící jednotku pro zahájení a ukončení provozu. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích přístrojů a systémů.


Ponorná automatická vodárna. Dobry den, snazim se naplanovat reseni pro vrtanou studnu a mam dotazy: 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky