středa 25. října 2017

Potrubí pro odsávání pilin

Toto filtrační zařízení je svojí konstrukcí přímo určeno pro odsávání a filtraci pilin v dřevozpracujícím průmyslu. Jinak byste přes odpad neviděli na obráběný materiál. V profesionální nebo kutilské dílně se k těmto účelům používají odsavače pilin , které mohou mít jedno nebo dvě 1mm vyústění pro hadici. Co dělat, pokud potřebujete připojit k odsávání víc strojů a nechce se vám stále přepojovat hadice?


Flexibilní, velice odolné PUR (polyuretanové) hadice.

Vhodné pro dřevozpracující průmysl, CNC stroje, odsávání a sání prachu, pilin , hoblin a jiného odpadu. Vysoká pružnost a odolnost proti těru. Odsavač pilin 5W je ideální pro odsávání dřevního odpadu, např. Součástí odsavače je metrová odsávací hadice.


Odsavač lze použít i pro odsávání z ručního elektrického nářadí, jako jsou např. Odsávání truhlárny, rychle a bezpečně. Jak, ale připojit stroj s mnoha odvody pilin.


D-klima radí: nainstalujeme kvalitní komponenty k odsávání od strojů.

Připojení těchto strojů bývá pokaždé jiné. Pro lokální odsávání přímo od zdroje znečištění je možno na odsavač POC napojit odsávací rameno pr. Základní řada FT xxx SF tvoří klasické pytlové odsávače navržené pro odsávání třísek a pilin v truhlářských provozech. Tyto vynikají především poměrem kvality a ceny.


Portfolio odsávačů dále zahrnuje specializované odsávače pro CNC stroje, olepovačky hran a speciální odsávače pro jemný prach. Popis stroje Pro odsávání prachu a třísek při dřevoobráběcích pracech. Odsavač je vhodný pro stroje na dřevo s menším množstvím dřevěných pilin.


Příslušenství pro pily) Hodnocení produktu: (recenzí). Nabízíme Ventilátory pro odtah pilin a také jednotlivé stavebnicové prvky odtahové instalace: potrubí , kolena,redukční spojky konektory, hadice, atd. Naše ventilátory jsou určeny pro systémy odsávání pilin a prachu, kde odsávaný materiál prochází přes dopravní ventilátor. Nejčastější použití je u systému přetlakového odsávání pilin , kde výduch transportního ventilátoru je veden do filtračního zařízení. Maska Scott s filtrem proti prachu a filtrem proti.


Filtrace vzduchu UniMax 3. Polyuretanové hadice pro odsávání průmyslových dřevin, pilin , hoblin, prachu při práci s dřevem, gravitační způsob přepravy pelet a jiných abrazivních částic. Vyhlazená stěna uvnitř, flexibilní odolná, pro CNC zařízení, do dynamického provozu. Spirála je vyztužena drátem, který je možno uzemnit.


Jsme schopni vyrobit i průměry, které nemáme v nabídce.

V naší nabídce naleznete odsavače prachu a pilin s širokou nabídkou typů, značek a bohatých vlastností, ze kterých si jistě vybere každý. Pro odsavače pilin zakoupené u nás nabízíme také příslušenství, kde najdete filtry, vaky a další. Piliny mohou vážné poškodit Vaše zdraví, snížit účinnost stroje nebo dokonce způsobit jeho poškození. Odsávací zařízení jsou určena pro truhlářské dílny s připojením ke strojům určených pro řezání a frézování dřevěných prvků.


Stroje v antistatické úpravě se dají také v menší míře použít pro odsávání prachů, vznikajících při broušení dřeva. Navrhneme odsávání pro jeden stroj, ale i celý výrobní závod. Projekt, konstrukce, výroba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky