středa 4. října 2017

Nejlepší kamna s výměníkem

Od krbových kamen můžeme chtít ale mnohem více. Pokud si totiž vybereme variantu s teplovodním výměníkem , získáme nejen v mnoha ohledech bezkonkurenční zdroj tepla, ale také zároveň. V současné době jsou standardními zdroji tepla především radiátory, které jsou sice úsporné a bezpečné, ale zároveň nepříliš zajímavé.


Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Velice stylová a moderní kamna na pelety s teplovodním výměníkem , která Vás zahřejí a Vašemu domu dodají moderní nádech svým nadčasovým designem.

Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodávají do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Peletová kamna s výměníkem Vám doručíme zdarma po celé ČR. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. Kouřovod 150mm Místo skla je plech.

Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Momentálně máme stará kamna (5kW) v obýváku a krásně v tomto období vytopí i okolní místnosti. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul.


Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu. Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla.


Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. K čemu slouží kamna s teplovodním výměníkem ? Používají se v případě, když chcete kamna používat jako zdroj tepla pro ohřev vody. Tato kamna je možné připojit i na původní vytápěcí systém. Kamna s teplovodním výměníkem.


Celý dům tak můžete vytápět právě díky těmto kamnům. Některá krbová kamna s výměníkem v sobě mají navíc zabudovanou automatickou regulaci primárního spalovacího vzduchu. C, se pomocí speciální klapky uzavře přívod vzduchu do spalovací komory, a oheň přestane hořet.


V porovnání s krbem vyžaduje krbová vložka složitější instalaci, ale její účinnost je poté výrazně vyšší.

Krbové vložky s výměníkem se hodí k ohřevu teplé užitkové vody. Krbová kamna - s teplovodním výměníkem. Po připojení k topné soustavě (radiátorům) tak pomocí ohřívané vody může být vytápěn i celý dům. Vybraná krbová kamna s teplovodním výměníkem disponují terciárním spalováním, které opět zvyšuje účinnost spalovacího procesu.


Díky tomuto systému krbová kamna s výměníkem šetří palivo i celkové náklady na vytápění. Podle výkonu a typu mohou krbová kamna s teplovodním výměníkem sloužit jako pomocný či. Kachlová kamna s výměníkem jsou krásná na pohled a funkční dvojnásob. Snížená povrchová teplota zajistí problém s přetápěním hlavní místnosti s kamny. Terciární post spalování dřeva.


Sháníte kachlová kamna s výměníkem ? Výběr značek, odborná instalace, servis, poradenství, doprava zdarma na vybrané! W, do vody kW, do prostoru výkon 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky