pátek 20. října 2017

Výměna zámku u střešního boxu

Náhradní zámek EUROLOCK - jednoduchý s klíči, protikusem a krytkou. Je vhodný pouze na strešní boxy, které nemají centrální zámek). Při objednání střešního boxu Thule si můžete ojednat Vámi preferované číslo zámku. Výměna zámky u střešního boxu Neumann whale typ zámků euro locks. Odpověď partnera sekce Autoboxy.


Jak jsme říkali na začátku, montáž střešního boxu je vážně jednoduchá. Pokud máte k výběru nebo instalaci střešních boxů jakýkoli další dotaz, ozvěte se nám osobně. Se zvyšující se délkou se zvětšuje i celková hmotnost bosu. Ty nejlehčí modely váží přibližně kg, u nejtěžších není neobvyklá ani váha okolo 1kg.


Zlaté pravidlo zní: čím vyšší hmotnost, tím vyšší spotřeba pohonných hmot a zhoršení jízdních vlastností automobilu. Třmen (účko) pro uchycení střešního boxu. Třmen pro uchycení boxu ke střešním nosičům.


Osová rozteč závitů je mm, průměr závitu M délka závitu mm, délka ramene mm. Zapůjčení střešního boxu , AUTOdesignPLUS Žádáme vás, abyste si před objednávkou vašeho zboží ověřili, že jste schopni zásilku bez jakéhokoliv omezení převzít, že nejste v uzavřené oblasti nemáte žádné jiné překážky k převzetí. Skoda Octavia III , M1Evo, CO65. Subframe R1 ein kleines Soundsystem von Audio System - Duration: 6:15.


U -profil je nejčastější, rychloupínáky nebo T-drážka zase rychlejší a jednodušší. Před samotným nákupem si pro jistotu ověřte vzájemnou kompatibilitu vašeho vozu, příčníků a samotného boxu. Nářadí a potřebné součástky pak bývají součástí balení střešního boxu. Upevnění střešního boxu ke zbytku vozu nejčastěji zajišťují úchyty s tzv.


Třmen, někdy označovaný také jako úchytná čelist, bývá často z odolného plastu či kovu, a zajistí dokonalou fixaci. Otevírání a zabezpečení střešního boxu Box je oboustranně oteviratelný - viz obr. Klíče střešního boxu jsou upevněny ze strany boxu v blízkosti vložky centrálního zámku. Otevírání: při otočení klíče proti směru hodinových ručiček - viz obr.


Detailní popis produktu Montáž střešního boxu pomocí třmenů - pouze na prodejně v Hradci Králové. Zakoupení střešního boxu na auto je výborný způsob, jak výrazně zvětšit zavazadlový prostor, jímž disponuje vaše auto. S moderními boxy se snadno a pohodlně manipuluje, což vám usnadní nakládání potřeb na letní dovolenou nebo lyží na dovolenou zimní. Fotogalerie, oprava prasklého střešního boxu.


Výměna prasklé zástěny v koupelně autokaravanu. Držák lyží do boxu vhodný pro boxy Thule: Ocean 78 Atlantis 78 Spirit 78 Spirit 82 Pacific 20 Dynamic 80 Motion 80 Motion 200. Střešní box Thule Force XT S má objem 3litrů, hmotnost 13kg, nosnost 75kg, rozměry 1x 8x cm. Aerodynamicky optimalizovaný originální box ve ŠKODA designu S originálním boxem na lyže ŠKODA může odjet na hory celá plně vybavená rodina, přičemž pět párů lyží nebo čtyři snowboardy budou díky bezpečnostnímu centrálnímu zámku vždy v bezpečí.


Vlastníte zámek ke kterému již nemáte klíč? Neváhejte a volejte tel. Vám vyrobíme klíč podle Vašeho zámku. Vyrábíme klíče od cylindrických vložek, od trezorových zámků, vyrobíme také klíč od schránky, dozický klíč, nebo klíč od střešního boxu. Chytrý upínací systém Aroso Smart Kit je vhodný pro upevnění střešního boxu Aroso na tyče příčníků až do šířky mm.


Sada obsahuje čtyři upínací třmeny s lanky a utahovacími maticemi. Montáž je velmi snadná, zvládne jí i méně zručný motorista. U některých typů střešních boxů jsou ze strany zámku v přední a. Nabízí široký výběr náhradních dílů, příslušenství, včetně pneumatik a vybavení dílen, pro osobní i nákladní automobily a motocykly. Pro maximální bezpečnost lze schránku uzamknout pomocí vestavěného centrálního zámku. Klíčové vlastnosti střešního boxu GSpark.


Kvalitní střešní box od renomované italské značkyPovrch ve stříbrné barvěVnitřní objem 3lVestavěný dvojitý centrální zámek? Jednostranné otevírání boxuUpevňovací sada U. Pokud to jde bez problémů, tak stačí otevřít dveře, na zadlabacím zámku najít šroub který je zašroubován do spodní části vložky a ten vyšroubovat. Do vložky zasunout klíč a pootočit jej o cca stupňů (na jednu nebo druhou stranu) a tahem za klíč ji vytáhnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky