čtvrtek 12. října 2017

Krbová kamna s výměníkem podlahové topení

Velice úsporné řešení pro novostavby, kde není nutno budovat přípojku na plyn. Topení Máme největší výstavku krbových kamen a krbových vložek s teplovodním výměníkem v regionu. Samozřejmostí je dopojení spotřebiče do otopné soustavy. Nedílnou součástí naší výstavky je plně funkční teplovodní krb zapojený do otopného systému.


Děkuji za odpověď,popř.

S výměníkem , nebo bez výměníku? Pokud potřebujete jen doplňkové topení , případně topit v malé chatě, postačí klasické krbová kamna. Tato kamna vytopí hlavní místnost, ve které budou umístěny a otevřenými dveřmi se teplo rozšíří dále. Technické zázemí je situováno v místnosti, chodbě, sousedící s pokojem, kde jsou kamna umístěna. Při dlouhodobějším výpadku elektrické energie by nebylo možné většinu kotlů nebo krbová kamna s výměníkem vůbec provozovat – jsou závislé na elektřině při zapalování nebo provozu čerpadla.


Krbová kamna navíc představují zdroj tepla zcela nezávislý na dodávce jiných energií. Krby a kamna lze navíc kombinovat s dalšími zdroji topení , např.

V široké nabídce našeho e-shopu najdete kachlová , peletová a krbová kamna , stejně tak, jako krby , krbové obestavby a krbové vložky nebo stylové kuchyňské sporáky , které dodají retro nádech. Pomocí krbových kamen můžete vytopit nejen jednu nebo dvě místnosti, ale i celý dům. Stačí si pořídit krbová kamna s teplovodním výměníkem.


Na něj lze totiž napojit jak teplovzdušné rozvody, tak radiátory a podlahové topení. Dokonce pomocí něj lze ohřívat vodu. Nejen, že skvěle vypadají, ale jsou i velice praktická. Na rozdíl od klasických krbových kamen, která vypouští do ovzduší nežádoucí kouř, krbová kamna s výměníkem jsou napojena přímo do teplovodního systému a do místnosti tak neuniká žádný kouř.


Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumulační nádrže. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům.


Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla. Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. Základní členění krbových kamen s výměníkem je dle výkonu od 9kw až po 1kw výkonu do výměníku. Dále můžeme vybírat podle materiálu: - litinová krbová kamna - ocelová krbová kamna.


Vybírejte z prověřené značek jako ABX, HAAS-SOHN nebo Invicta.

Levná krbová kamna - velký výběr naleznete online na BauMax. Od krbových kamen můžeme chtít ale mnohem více. Pokud si totiž vybereme variantu s teplovodním výměníkem , získáme nejen v mnoha ohledech bezkonkurenční zdroj tepla, ale také zároveň.


Zatímco klasická krbová kamna stačí připojit na komín, ta s výměníkem musí „ladit“ a „pasovat“ s ústředním topením, případně taky s bojlerem. Aby to celé pak fungovalo, jak má, a aby kamna dlouho vydržela v dobré kondici, je potřeba je správně zapojit. Připravili jsme pro vás návo podle kterého to určitě.


Vážení zákazníci, objednávky provedené v době od 6. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu. Do budoucna se bude pristavovat. Dobrý den, měla bych zájem o kompletní realizaci.


Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem. Poradenství při výběru kamen.


V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky