čtvrtek 5. října 2017

Kondenzační plynový kotel s ohřevem vody

Kondenzační plynový kotel s ohřevem vody

Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia. Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou modulací výkonu. V současné době je asi nejlepší volbou kondenzační plynový kotel. Ten má totiž daleko vyšší účinnost nežli klasický kotel , neboť k ohřevu užitkové vody využívá i spaliny, které by jinak odcházely bez využití do komína. Díky principu kondenzace se zvyšuje účinnost kotle až o několik desítek procent.


Kondenzační plynový kotel s ohřevem vody

S průtokovým ohřevem vody Varianta kondenzačního kotle s průtokovým ohřevem TV šetří díky svým malým rozměrům místo a je vhodná zejména pro menší bytové jednotky. V tomto případě máte k dispozici dostatečné množství TV na více odběrných místech nikoliv však současně. Kondenzační kotle Junkers s ohřevem vody.


V této nabídce naleznete kotle kombinované s průtokovým ohřevem vody. Voda je zde připravována v okamžiku jejího odběru. Jejich nespornou výhodou je snížená spotřeba paliva, která je však vykoupena vyšší pořizovací cenou.


Kondenzační plynový kotel s ohřevem vody

Vaši kotelnu zaměříme, naceníme, pomůžeme s výběrem nového kotle, popřípadě vyřídíme dotaci. Starý kotel demontujeme, nový nainstalujeme a naučíme vás s ním zacházet. Ohřev vody se děje pomocí tzv. Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách.


Výhodou tohoto řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle a odpadá nutnost pořízení. Závěsné plynové kombinované kotle s průtokovým ohřevem vody. Závěsný plynový kotel pro vytápění a ohřev teplé vody na zemní plyn. Protherm Panther KOV v. Pěkný vzhled a kompaktní rozměry z něj dělají favorita mezi dalšími modely této třídy.


Potěší vás tichým provozem i při maximálním výkonu, nízkou pořizovací cenou a malou hmotností. Váš výběr proto neuspěchejte a projděte si náš široký sortiment, který mimo plynových kotlů obsahuje také elektrokotle, kotle na pevná paliva či kondenzační kotle. S výběrem vhodného kotle vám ochotně poradí naše technická podpora na tel.


Pro majitele dobře zateplených a nízkoenergetických domů může být problém najit na trhu kondenzační plynový kotel s nízkým výkonem a dobrými možnostmi regulace (Foto. autor). Když se venku trochu ochladilo, narazil jsem na jeden problém – teplota zpátečky ( vody vracející se do kotle) je zbytečně vysoká, někdy překračuje i 40°C a zbytečně tak snižuje. Domácnosti moderní doby nejčastěji kombinují kondenzační kotel s podlahovým vytápěním. Výsledkem je moderní, ekologický a finančně výhodný zdroj tepla a teplé vody v jednom zařízení.


Viessmann - plynový kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody Potřebujete poradit s výběrem kotle, nebo potřebujete kotel na dotaci? V případě nedostatku místa je díky svým rozměrům a provedení adekvátní náhradou stacionárních kondenzačních jednotek Cerasmartmodul. S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Plynové kotle s možností externího ohřevu TUV.


Vytápění plynem pomocí kondenzačního kotle pracuje velmi úsporně z hlediska energie, což šetří jak peněženku, tak životní prostředí. Kotel disponuje LCD displejem s podsvícením a má široký rozsah modulace. Hodnocení produktu: (recenzí). Plynový kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody.


Víte, že na kondenzační plynový kotel můžete získat dotace?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky