úterý 17. října 2017

Půjčovna karavanů olomouc

Tanja Vans Luxury Line Do pronájmu nabízíme dvě nová bohatě vybavená vozidla Peugeot Boxer. Obě mají na zakázku vyrobenou obytnou vestavbu Tanja Vans, která nabízí dostatek prostoru až pro člennou posádku. Rozměry a jízdní vlastnosti rychlé dodávky v kombinaci s luxusním interiérem dávají téměř neomezené možnosti cestování.


Půjčovna je nyní v plném provozu ! Jsme rádi, že i pro tento rok s Vámi budeme moci strávit letní kempingovou sezónu.

Rádi Vám se vším pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat: tel. Termíny v naší půjčovně karavanů jsou stále k dispozici. Přejeme krásnou letní sezónu 7. Nabízíme auto pro až osob na jízdu i spánek do 5t.


V zadní části velká garáž, motorová klima, topení, velká lednice s mrazákem, boiler, markýza, nosič na kola, koupelna, WC. Jsme spolehlivá půjčovna obytných aut a karavanů s profesionálními službami a zázemím.

Patříme mezi největší pronajímatele obytných vozů v ČR. Hlavním pravidlem naší půjčovny je individuální přístup ke každému klientovi. Chceme být Vašim průvodcem a pomocnou rukou již před započetím Vaši dovolené. Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou!


Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní. Jsme autorizovaný dealer prémiových německých karavanů Fendt, nabízíme kompletní portfólio, téměř variant půdorysů v 6-ti modelových řadách. Nabídka obytných aut Široká nabídka všech typů obytných vozů, Jsme autorizovaní dealer německých značek Etrusco - Hymer Group , Orangecamp a VANTourer. Firma Knaus se již let zabývá výrobou obytných vozů a karavanů Weinsberg, Tabbert, Wilk a doplňkového příslušenství. Pronájem obytných vozů s atraktivním ALL INCLUSIVE nájemným - nové vozy pro až osob, až dalších řidičů, neomezený počet ujetých km, kempingové vybavení, bez servisního poplatku, dálniční známky pro několik zemí.


Prodej karavanů a obytných automobilů v Olomouci a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Autobazar VYSOČINA, s. Prohlášení k současné situaci spojené s nákazou Covid-19. Vzhledem k současné nelehké situaci spojené s nákazou a onemocněním Covid-1 nabízíme našim zákazníkům, kteří již mají vozy zarezervované a zaplacené zálohy toto řešení. Na Vaší cestě bude čas a místo pouhý pojem.


Půjčte si obytné auto, karavan či autostan a zařídíte si dovolenou svých snů. Bazar a půjčovna karavanů Naše společnost se zabývá dovozem a prodejem použitých karavanů z Evropské unie.

Karavany pro Vás pečlivě vybíráme a zkontrolujeme tak, abyste mohli hned vyrazit. Autopůjčovna dodávek a automobilů BoRent nabízí profesionální služby v oblasti pronájmu vozidel také pro okres Olomouc. Ať už máte zájem o krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem vozů v oblasti města Olomouc , vždy se setkáte s profesionálním personálem autopůjčovny Borent. Jestliže potřebujete někam odvést, například na zahraniční letiště jsou vám k dispozici naši vyškolení profesionální řidiči, kteří znají situaci v provozu a mají neustálé spojení s dispečinkem. Naše půjčovna aut MKZ nabízí k pronájmu – osobní auta, karavany, mikrobusy, dodávky a vozíky.


Vítejte v našem internetovém obchodě s doplňky pro karavany a kempování ! Najdete zde nejen veškeré vybavení do karavanů a obytných vozidel, ale také spoustu kempovacího a outdoorového vybavení, autolednice a automrazničky, klimatizace pro karavany, solární panely a mnoho dalšího z auto-elektro sortimentu. Plánujete dovolenou a přemýšlíte, jak si cestu co nejvíce zpříjemnit? Vezměte si dům na kolečkách s sebou!


Naše obytné vozy Vás dopraví k moři, na hory nebo za památkami. Z výsledků spokojenosti našich zákazníků jsme se rozhodli, že do naší půjčovny budeme pořizovat výhradně vozidla Sunlight Ta T64. Na výběr máte z mnoha plně vybavených vozů včetně vybavení kuchyně a kempingového nábytku.


Bez omezení kilometrů a dalších příplatků. Skvělá dovolená s obytným autem. Karavany Hovorka, to je bazar starších i novějších karavanů , který má sídlo v Ratenicích nedaleko Kolína. A právě ze Středočeského kraje putují tyto karavany do všech koutů České republiky, kde svým majitelům plní sen o pohodlném a svobodném cestování nejen po Čechách, ale i po celém světě. Obytná dodávka za skvělou cenu!


Sami se můžete přesvědčit, že každý obytný vůz, mikrobus je perfektně vybaven. Navíc vše je již zahrnuto v základní ceně. Nutno říct, že menší rozměry karavanů a jejich originální technické řešení budilo velký zájem všech procházejících návštěvníků a my jsme tak měli příležitost zodpovědět spoustu zajímavých dotazů a rozdat skoro všechny podklady, které jsme měli připravené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky