pátek 6. října 2017

Kotle na drevo cena

I tak vychází cena za kWh vyrobenou v kotli na dřevo o něco levněji, než když topíte plynem. Výhodou kotle na dřevo je také nezávislost na tom, zda někdo plyn pustil nebo elektřinu pustil nebo rapidně zdražil. Ideální situací pro to, zda je pro vás kotel na dřevo výhodný nebo ne je přístup k palivovému dřevu.


Kotel na dřevo dnes stále patří mezi velmi rozšířený druh kotle. Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, drevo.

Svojim komfortom ovládania a regulácie dosahujú jednoduchosti plynových kotlov. V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Vykurovacie systémy od rôznych výrobcov na Slovenskom trhu.


Firma ML ECO je zmluvným predajcom a distribútorom vykurovacej tec. Jeden z nejdůležitějších faktorů při výběru kotle na kusové dřevo je výběr optimálního výkonu. Výkon kotle by měl odpovídat velikosti tepelných ztrát objektu, které Vám přesně vypočítá projektant.

Kotle ,ohrievače TÚV,vodárne a čerpadlá. Zde platí jednoznačná zásada. Pořídit si kotel, který bude topit převážnou dobu topné sezony na jmenovitý.


U klasických kotlov na drevo externý zásobník nie je potrebný, prikladá sa ručne priamo do kotlovej pece. Energetickým zdrojom je drevo , ktoré sa v kotle premieňa na teplú vodu rozvádzanú do rozvodov kúrenia. Stále je po nich dopyt zo strany zákazníkov a preto sa používajú a predávajú aj naďalej. Kotly na drevo však nie sú na ústupe.


Zplynovací kotle na dřevo - DŘEVOPLYN - s odtahovým ventilátorem - s chladící smyčkou typ výkon kW objem násypky třída cena bez DPH cena s DPH 2. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Máte vybrané filtry: kotel na drevo. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Najdete zde tedy jak kotle na tuhá paliva, tak na plyn a elektřinu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam so.

Produkty jsme rozdělili do příslušných kategorií podle spalovaného paliva a ke každé sepsali zvláštní článek, jak vybrat příslušný kotel. Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Zplynovací kotel na dřevo poskytuje dlouhé přikládací intervaly, zároveň patří mezi cenově atraktivní kotle na dřevoplyn. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle.


Pokud máte speciální požadavek, tak bezplatně poradíme s výběrem kotle. Nabízíme i montáž kotle a celých kotelen v ČR. Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety, zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem), které patří ke špičce na Evropském trhu. Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady.


Po koupi automatického kotle na dřevo již nebudete závislí na dodávkách energií, jejichž cenu nelze ovlivnit. Cenu pevných paliv lze ovlivnit vhodnou dobou koupě. Mimo topnou sezónu se cena topiva snižuje a při dobrém plánování si za tuto výhodnou cenu můžete zajistit otop na celou zimu. Internetový systém ecoNET, umožňuje uživateli vzdálenou správu a monitoring kotle a topného systému. Díky tomuto systému má uživatel možnost měnit parametry kotle a topného systému, ale také nahlédnout do historie provozu kotle a topného systému, která je zobrazena na přehledném grafu.


Druhým druhom sú kotle s automatickou prevádzkou. Ale nie len tieto nájdete na stránke spoločnosti Viadrus. V posledných rokoch sa hlavne po nedávnej “plynovej kríze” dostávajú znova do popredia kotly na drevo spolu s kotlami, ktoré využívajú ako zdroj paliva takzvané nové zdroje energie.


Jedná sa napríklad o kotly na pelety, alebo kotly na brikety inak známe aj ako splyňovancie kotle , prípadne kotle na biomasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky