středa 11. října 2017

Hadice odsávací

Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické. Vhodné tam, kde se se vyžaduje pružnost a vysoká odolnost proti otěru.


Vhodné využití těchto hadic je právě v chemickém průmyslu a všude tam, kde je potřeba vysoká odolnost na chemikálie různého typu.

V naší nabídce najdete hadice pro odsávání kyselin, louhů, zása rozpouštědel a mnoho dalšího. Odsávací hadice se zpevňující spirálou. Těsnění je vloženo mezi zámky hadice aby se eliminovalo co největší procento ztrát.


Tyto kovové hadice se často používají pro odvod výfukových plynů od agregátorů, generátorů, elektrocentrál atd. Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva.


Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Polyuretanová hadice vyztužena poměděnou ocelovou spirálou.

Extrémně ohebná a lehká. Díky použitému polyuretanu na esterové bázi má vysokou odolnost proti abrazi, povětrnostním vlivům a většině chemikálií. Axiální stlačitelnost 6:a dodává se ve stlačeném stavu.


Síla stěny TPU je od do mm. Použití: Sání a výtlak abrazivních materiálů, pilin. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin. Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové. ODSÁVACÍ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V nabídce máme širokou paletu různých takových hadic, které můžete využívat třeba k sání u zahradního bazénu, nebo naopak ve výrobě k ventilaci.


Odsávání jemných neabrazivních částic, prachu, vzduchu atd. Pro odsavače pilin jsou k dodání ve všech potřebných průměrech pro připojení ke všem druhům strojů a odsávacích zařízení. Antistatické a odolné odsávací hadice k připojení odsavačů pilin k jednotlivým dřevoobráběcím strojům. Vypadá to, že máte vypnutý JavaScript.


Pro správnou funkčnost stánek je potřeba mít zapnutý JavaScript.

Konekt-HK - Specializovaný prodej, zaměřený na hadice , spojovací materiály k hadicím a technickou pryž. BGI 7lze hadici po uzemnění spirály považovat za elektricky vodivou. Hadice je označena šipkou ukazující správný směr proudění média. Dostupné také jiné průměry v rozsahu ÷ 4mm.


HADICE - odsávací vzduch a prach vysavače abrazivní materiály vytápění a klimatizace horký vzduch a chem. Používá se hlavně po odsávání ručního nářadí a na odsávacích ramenech. Velmi flexibilní odsávací hadice vyrobená z polyuretanu o síle stěny od do 75mm, zpevněná poměděnou, ocelovou spirálou.


Zvlněný vnitřní povrch. Na vyžádání varianta s antibakteriálním povrchem. Při aplikaci je nutné dodržet směr proudění přenášeného média.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky