pondělí 16. října 2017

Le chaton plavky

Le chaton plavky

Plavky Náš plavkový sortiment zahrnuje více než světových značek, které jsme pečlivě vybrali tak, abychom dokázali najít ty správné pro každou z vás. Přibalte i nové plavky ! Chystáte se na zimní dovolenou do tepla? Možná při nahlédnutí do letní části šatníku zjistíte, že vaše plavky už vzaly kvůli sluníčku, mořské soli a sportům za své. Ideální čas vybrat si nové! Jaké kousky najdete v nových kolekcích?


Zajímá Vás, co Vám můžete ve Vaší velikosti nabídnout nového nebo jakých rad se držet, abyste vybrala správný střih? Zadejte svou velikost zde. Krásné ženy, nádherné spodní prádlo a 15. To vše jsme oslavili během tradiční listopadové módní přehlídky v prostorách Trojského zámku.


K vidění byly nejnovější kolekce francouzského, italského či španělského. Vaší postavě a cítíte se v nich jako plážová hvězda. Video bylo natočeno televizí ZAK pro Magazín Styl v naší. Bezstarostné dny plné slunce, dlouhých večerů a relaxu u vody se teď možná zdají vzdálenější, než kdy dřív.


Jsme ale optimisté a věříme, že se jich dočkáme! Pokud však právě podléháte splínům, nechte si zvednout náladu nejkrásnějšími modely plavek nadcházející sezóny. Přinášíme výběr kousků značky PrimaDonna, kterými si můžete udělat radost. Zaregistrujte se pro odběr novinek z našich stránek. Níže uveďte adresu, na kterou mají být informace zasílány.


Bikini neboli dvoudílné plavky jsou nejprodávanějším a nejoblíbenějším plavkovým střihem. Daly vzniknout mnoha ženským kultům a pánové o nich často básní. Ano, na krásné ženě jsou opravdu krásné. Nechávají vyniknout její postavu a mohou dokonce lehce zdůraznit či vylepšit její křivky, ať již volbou střihu kalhotek nebo možností vyztuženého košíčku. Plavky Plážové šaty a doplňky Trika a topy Plavkové topy Topy a trika navržené ve stejném designu jako plavkové kolekce můžete nosit jako lehký plážový doplněk.


Le chaton plavky

Uzávěrka předobjednávek je 20. Na portálu Slevovékódy. Srdečně Vás zveme na naši tradiční slevovou akci do našich kamenných prodejen! Přijďte si k nám vybrat podprsenky, kalhotky, košilky, plavky nebo třeba punčochy se slevou. Le Chaton díky slevovým kódům, slevám nebo funkci cashback.


Vhodné pre každú pleť bez ohľadu na jej typ, vek,alebo pohlavie. Posledný zákazník: František, Praha. Košíková podprsenka vystužená Spodné prádlo.


Le chaton plavky

Dámske dvojdielne plavky Podprsenky. Společnost zabývající se prodejem luxusního spodního prádla a pomocí ženám při výběru správné velikosti. A zkusila jste je vybírat podle odstínu své pleti? Ať už máte kůži světlou a opálíte se jen zlehka, nebo už po pár dnech u moře vypadáte jako Jihoevropanka, vždy existují barvy, které vaše přirozené půvaby podtrhnou a zdůrazní.


Najdete v něm zajímavé články, videa i tipy na nákupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky