pondělí 23. října 2017

Stará kachlová kamna cena

Clubky, používaná, funkční. Inzerát byl odebran z oblíbených. Známky opotřebení viz foto. Odstavené na půdě, potřebují umýt a budou fajn.


Prodám stará kachlová šamotová kamna (hornobřízky). Rarita kamna jsou zelená a nikdy nepoužitá!

Chybí akorát horní dekl. Palivo brikety, uhelné i dřevěné, černé i hnědé uhlí. Vhodné jako dekorace nebo pro sběratele. Je na nich vidět časté používání. Nutné vlastní rozebrání a odvoz.


Cena ilustrační fotografie je orientační. Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka. Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál.

Krbová kamna pro Váš domov. V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen. Stavíme kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky.


S tím souvisí projekce, návrhy i stavba, poradenská činnost a prodej doplňků. Provádíme rekonstrukce i starších kamen. V případě zájmu se ozvěte na tel.


Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Prodej stará kachlová kamna , pec, v dobrém stavu. Obec Dobrovice (Mladá BOleslav).


Kamna jsou v dobrém stavu, funkční. Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí. Kachlový obklad kamen je již složen a slepen v segmentech, proto je samotná montáž kamen velmi rychlá a. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Výstupy manufaktury nejsou obyčejná kamna , ale umělecká díla. Propojujeme tradiční postupy s nejmodernějšími technologiemi.


Navrhujeme, vyrábíme a opravujeme špičková kachlová kamna.

CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna.


Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky