pondělí 16. října 2017

Teplomer na plynovy gril

Pri príprave jedla by nemal chýbať teplomer (termosonda), ktorý už moderné plynové grily majú zabudované na poklope grilu. V neposlednom rade by mala byť na kvalitný gril záruka. Každý výrobca uvádza záruku odlišne. Niektorí na horáky a iné súčiastky a iní zasa na kompletný gril.


Tepelný detektor sa nachádza v oblasti medzi.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Teploměr na gril DGT 500. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vybavený špeciálnym automatickým.

Plynový teplomer sa skladá z nádoby naplnenej plynom (napr. vodíkom, héliom, dusíkom), ktorá je spojená úzkou rúrkou s otvorením kvapalinovým manometrom. Manometer má jedno rameno pohyblivé v zvislom smere, aby sa hladina kvapaliny v pevnom ramene mohla udržať stále na úrovni značky. Predám gril značky Weber Genesis II.


Kontaktní plynový gril Campingaz Series Classic EXS se dvěma plochými hořáky z nerezu, umožňujícími nezávislé grilování pouze na polovině nebo na celé ploše grilu. Disponuje dvěma postranními stolky a jedním postranním hořákem například pro přípravu omáček. Vyklápěcí rošt pro pozvolné grilování a ohřívání.


Krátké instruktážní video na kterém vám ukážeme jak snadno napojit gril na malou 2kg plynovou láhev. Jak vybrat dobrý plynový gril. Díky teploměru máte přesnou informaci o aktuální teplotě pod krytem grilu, proces grilování není přerušovaný častým otevíráním grilu, což přispívá k udržení 1 chuti i konzistence grilovaných potravin.


Plynových grilů je na našem trhu nepřeberné množství. Hned na začátku si je ovšem potřeba ujasnit, co budete chtít ve svém novém plynovém grilu připravit. Záhradný gril na uhlie z oceľového plechu.


Ošetrenie čiernou žiaruvzdornou farbou. Kvalitný gril na drevené uhlie Klarstein Beef Baron s prepínateľným ventilačným systémom umožňuje vďaka svojmu guľovitému tvaru s uzatvárateľným krytom obzvlášť všestranné potešenie z grilovania. Pomocou grilovacieho roštu z chrómovanej ocele s priemerom (cm) je možné pripraviť na tomto peknom okrúhlom grile.


Gril ma aj teplomer a misku na popol.

V cene grilu je startovaci komin na lahsie a rychlejsie rozpalenie grilu, cistiaca kefa a kucharska kniha. Tento gril je vybaven chromovaným roštem, regulací cirkulace vzduchu uvnitř grilu, díky které lze regulovat grilování při zavřeném víku. Vďaka tomu má gril veľkú plochu na grilovanie a je možné na ňom pripravovať veľké množstvo jedla súčasne. Gril je tiež možné použiť ako udiareň. Integrovaný teplomer v hornom poklope spolu s možnosťou regulácie otvoru na spodných dvierkach pomocou otočnej klapky umožňuje používateľovi prispôsobovať si teplotu grilovania.


Pokrmy na plynovom grile môžu, vďaka jednoduchému použitiu, pripravovať naozaj každý. Stačí iba pripojiť fľašu s plynom a gril je pripravený - žiadne zložité zapaľovanie a dlhé čakanie. Menej skúsený môžu využiť funkcie regulácie výkonu a zaiste každý ocení čistotu grilovanie - žiadny popol, ani zvyšky po. Je to vynikajúci nástroj, ktorý vám umožní pripraviť chutné grilované jedlá.


Nabízíme širokou škálu grilů a příslušenství pro grilování. Vychutnejte si grilování s kvalitním grilem od Gril.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky