čtvrtek 5. října 2017

Vyplétání badmintonových raket

Jádro multivlákna je omotáno vrstvou splétaného tkaného vlákna. Dlouhou životnost a snadné vyplétání zajišťuje splétaná svrchní vrstva. Tkaný povrch zaručuje lepší působení na míč pro přesná podání.


Vyplétám a opravuji rakety již přes let. Raketu na tenis, badminton a squash pro vás připravím do druhého dne.

O nic se nemusíte starat, raketu vám doručím na předem domluvené místo. Když jsme začínali s vyplétáním badmintonových raket hledali jsme tipy jak správně vyplétat rakety, jaké zásady a triky při vyplétání používat. Servis tenisových, badmintonových a squashových raket. V nabídce našeho obchodu můžete nalézt nejenom základní badmintonové vybavení (rakety na badminton, badmintonovou obuv a textil, sítě a míče na badminton, tašky na badminton) ale i drobnosti specifické pouze pro badminton (náhradní průchodky do badmintonových raket , obaly na badmintonové rakety). Nabízíme Vám vyplétání badmintonových , tenisových a squashových raket na profesionálním stroji značky Yonex ESPROTECH, který patří ke světové špičce ve svém oboru.


Naši odborně školení vyplétači, kteří pletou pro české i mezinárodní profesionální hráče, Vám rádi poradí s výběrem vhodného výpletu a budou Vám k dispozici i při řešení Vašich. Pracujeme na stroji firmy YONEX ES na kterém jsou vyplétány, mimo jiné veškeré špičkové turnaje.

Služby je možné využít v rámci hlavního města Prahy. Z každého videa se dalo pochytit něco a tak s těmito informacemi začali s vyplétáním raket. První rakety nebyli úplně dokonalé a časem jsme přicházali na další triky a důležité aspekty, které je nutné při vyplétání badmintonových raket dodržovat. Teď už máme napleteny desítky raket. Možnost předepnout strunu na 1 je moderní metodou vyplétání raket , kdy se zamezuje pozdějšímu povolení a pohybu strun do stran, což je nešvar u mnoha vyplétacích servisů, kdy se struny postupně vytahají a hýbou do stran při hraní úderů.


S výběrem výpletu Vám rádi poradíme. Vypletenou raketu si můžete obvykle vyzvednout do druhého dne nebo po dohodě je možné si na vypletení rakety počkat. V Badminton Aréně zajišťujeme také vyplétání badmintonových raket. Rakety vyplétáme výhradně na profesionálním elektronickém vyplétacím stroji YONEX ES5Pro. Výplety používáme rovněž od firmy YONEX.


Speciálka Jaglarz nabízí vyplétání raket na squash, badminton a tenis (také na počkání), prodej tenisových míčů, omotávek, silonů, badmintonových košíčků, badmintonových raket. Totální výprodej tenisového a badmintonového vybavení. Vyberte si z posledních kusů tenisového a badmintonového vybavení za skvělé ceny. Naši vypletači jsou odborně vyškoleni a certifikováni Evropskou asociací vypletačů raket (ERSA).


Používáme profesionální stroj Tecnifibre Ergo Touch.

Hráčům všech věkových kategorií i úrovní nabízíme profesionální služby vyplétání raket. Z nabídky můžete vybírat výplety přesně. Ochotně vám doporučíme vhodný materiál i typ zpracování. Kromě badmintonových jsou vyplétány i rakety tenisové a squashové všech typů. Výběr z asi 10-ti druhů výpletů.


Babolat Dual Senzor expert. Jednou z mnoha služeb, které vám na naší prodejně můžeme nabídnout, je vyplétání tenisových, squashových a badmintonových raket. Nevíte si rady jaký zvolit výplet? Rád vám poradí náš vyškolený personál, který také provádí následné vypletení. Servis raket Nabízíme profesionální servis raket (tenis, squash a badminton).


Badminton Poradíme s výběrem začátečníkovi, vyhovíme i profesionálovi. Vybavení pro squash Nabízíme kompletní sortiment od firmy HEAD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky