středa 18. října 2017

Konvektomat unox bazar

Prodám konvektomat Inzerát byl odebra. Arianna XF 1Dynamic, v ceně také plechy. XF1ARIANNA Dynamic s přivlhčováním pro plechy 460x330mm, vhodná do středních a menších provozů a na rozpékání, praktické jednoduché ovládání, programovatelné elektronické ovládání, kroky (fáze) n. Predám konvektomat unox XVC10 plne funkčný, vo velmi dobrom stave, kedže sa používal v cukrárni na pečenie korpusov.


Dá sa k nemu dokúpiť nerezový stojan a plechy.

Profesionální konvektomaty značky UNOX jsou standardně vyráběny v elektrickém provedení, ale i plynovém provedení. Prvotřídní konvektomaty značky UNOX , která má svou tradici nejen na místě svého vzniku, v Itálii, ale taktéž celosvětově jako prvotřídní výrobce gastro vybavení. Stroje - Prodam konvektomat bazar. Konvektomaty značky UNOX. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma. Mezi tyto vlastnosti bychom mohli zařadit AIR.


Plus - technologie zaručující dosažení rovnoměrné distribuce vzduchu a tepla uvnitř komory, DRY. Obľúbené sú kvôli efektívnej príprave jedál a úspore energií, času a peňazí. PRIMAX Fast LINE jsou kvalitní konvektomaty s základními funkcemi : pečení, vaření a kombi režim. For this reason, Unox created an innovative professional self-cleaning oven.


Elektro - Prodam konvektomat bazar. Thanks to very precise sensors, it verifies the amount of dirt accumulated an based on this evaluation, selects the most efficient washing program in every situation avoiding waste of water and detergent. UNOX ovens are intelligent self-cleaning ovens.


Check Out Top Brands on eBay.

Fill Your Cart With Color today! Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Velké provozy se musí spolehnout na plně výkonná zařízení.


Při přípravě masa nebo dalších pokrmů můžete rozšířit vybavení a zajistit připravenému menu ideální teplotu i vlhkost už v prvních krocích pečení nebo dušení. Díky tomu má konvektomat velmi pozitivní vliv na ekonomiku podniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky