čtvrtek 12. října 2017

Stáčecí nádoba na med nerez

Stáčecí nerez nádoba kg - plast kohout. Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Praktická ucha ve vrchní čísti barelu, zajisté snadný přesun těžké nádoby na nové místo, kde med čeká na uskladnění, případně usazení, respektive vyplavení zbytků víček, vosku a dalších nečistot.


Hlavní výhodou je že lze tuto nádobu jednoduše a rychle přestavět na pařák k vytavování vosku. Nádobu lze jednoduše skombinovat s parním vyvíječem.

Následně můžete vytavovat vosk z celých rámečků. Na stůl se vejdou dvě litrové stáčecí nádoby. Pod stolem jsou otočné talíře na sklenice třílitrové nebo ks sklenic o objemu litrů.


Talíře se otáčejí kolem vlastní osy a také se dají vyklopit pod stůl. Medomet slúži k oddeľovaniu medu z plástov. Lehce naplníme jaký koliv typ sklenic Včela 73Facette 72 Facete 4. Nádoby, v nichž chceme uskladňovat med , musí splňovat standardní hygienické normy. Současně lze nádobu použít na čeření, což znamen.


Skladovací a stáčecí nádoby.

Víko nádoby s třemi stahovacími sponami. Nerez nádoba má sklápěcí uši pro snadné přenášení. Výška 42cm, šířka 35cm. Zabudovaný ventil na stáčení medu.


Vhodné také pro skladování medu. Nerezová nádoba na stočení až 200kg medu, umístitelná přímo pod výpusť medometu. Celonerezové tělo, včetně padnoucího, na dva klipsy uzavíratelného víka a vlastní záklopnou plastovou výpustí. Nádoba je opatřena jedním stáčecím plastovým ventilem. Kvalitní stáčecí nádoba jenž pojme kilogramů medu.


Díky střihovému (plastový) kohoutu je plnění snadné a rychlé. Nádoba na med In The Forest, bílá - Mason Cash (Mason Cash nádoba na med In The Forest, bílá - Mason Cash) Nádoba na med vyrobená z kameniny. Lze mýt v myčce na nádobí. Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče. Výborný pomocník při stáčení medu do sklenic.


Pomůcka pro práci s medem. Dvě síta (hrubé a jemné) zasouvatelné do nádoby. Slouží jako průtokový cedník.


Z medometu vytéká med do většího prostoru před síty, pak skrze síta protéká do prostoru menšího a horní klapkou odtéká čistý med do nádoby.

Výhodou této nádoby je, že nečistoty se zachytávají v horní. Je opatřena plastovým stáče. Nádoba na med V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál.


V kategorii Nádoba na med - Vám nabízíme nádoby pro uskladnění medu s těsněním víka. Produkt úspěšně přidán do nákupního košíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky