čtvrtek 5. října 2017

Čištění klimatizace superb

Přijeďte na kompletní dezinfekci klimatizace. Používáme ultra výkonný čistící generátor, který má zaručenou účinnost při desinfekci klimatizace. Garantujeme vyčištění vozu od. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Nejvhodnějším obdobím se jeví jaro, kdy se blíží sezóna jejího používání.


Pokud chceme ušetřit pár stovek, nemusíme jezdit na čištění klimatizace do autoservisu.

Stejnou službu jako dostanete tam, zvládnete určitě také. Nejedná se o nic složitého. V autopotřebách si koupíte pěnový čistič klimatizace.


Auto typ Fabie od 45-Kč, Auto typ Superb od 55-Kč. Doba, kterou u nás strávíte je min. Základní úkon trvá od - minut podle velikosti klimatizační jednotky.


Pak je potřeba vozidlo minimálně minut po dezinfekci větrat. Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času?

Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví. Klimatizace standardem. Schéma oběhu chladicího prostředku.


Pak jsem zapnul klimu aby to nasálo. Po chvíli jsem klimu vypnul a nastříkal to zevnitř do všech výdechů jak na palubovce tak i dole a zapnul jsem vnitřní okruh. Nechal asi deset minut a výsledek šel poznat. Konečně jsem našel návod a dostal jsem se k číštění klimatizace.


Při nezajištění servisu a provozu znečištěné klimatizace dochází ke snížení účinnosti, zvýšení elektro příkonu a může dojít i k. Ta sračka na čištění by se měla dostat i na výparník klimatizace. Při nanášení té pěny se musí stříkat a zároveň vytahovat ten šlauch ven. Fse to probíralo důkladnějc. Aby byla klimatizace ve vašem autě zdravotně nezávadná a „voňavá“, je potřeba ji pravidelně čistit. Asi nejznámějším a nejčastější způsobem čištění je pěna ve spreji, která se aplikuje přímo na výparník.


Dlouhou hadičku „jen“ zasunete do výdechu topení a stříkáte. Pěna musí dosednout na výparník. Při průměrné ceně v českých servisech, 4Kč za minut čištění ozónem, se Vám investice do přístroje vrátí již u 20tého zákazníka! Jak ukazuje naše tabulka pětadvaceti nejžádanějších modelů českého trhu za první pololetí letošního roku, od nižší střední třídy je jednodušší verze – manuální klimatizace – naprostou normou a bez ní si ani tu nejlevnější verzi nedovolí automobilky představit: viz v našem výběru Škoda Octavia, Ford Focus, Kia Cee’ Renault Mégane.


Větší vozy vyžadují delší dobu dezinfikace - minut, kde je současná průměrná cena 6Kč za vůz.

Zde je návratnost již u 15tého zákazníka! Určitě si vyberte konkrétní auto, jinak riskujete, že si koupíte náhradní díl, který nebude pasovat do vašeho auta. Upozornění: náš systém vyhledávání vám může zobrazit pouze výsledky relevantní pro konkrétní typ vozidla. Potvrzením souhlasíte s ukládáním cookie na vašem zařízení, což vám ulehčí používání eshopu.


Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany s. Sháníte klimatizaci na Škoda Superb ? Chladič, kondenzátor klimatizace Škoda Superb I všechny modely a motorizace, chladič klimy Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu. Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem. Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven ! Ozónové čištění je nelepší způsob dezinfekce interiéru a klimatizačního systému jakéhokoliv osobního a dodávkového automobilu. Tento systém je zároveň bezpečný a ekologický.


Ač to na první pohled není vidět, ve vašem automobilu se ukrývá mnoho bakterií a zdravý nebezpečných plísní, které se běžným. Pro bezproblémový chod klimatizace vašeho vozidla doporučujeme ozónové čištění provádět dvakrát ročně. Také klimatizace vyžaduje servis.


Doporučujeme zkontrolovat klimatizaci alespoň jednou ročně,“ radí Karel Starý, vedoucí servisních služeb Škoda Auto Česká republika. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čištění klimatizace. Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky