pondělí 16. října 2017

Mobilní oplocení pronájem

Nabízíme pronájem mobilního oplocení a další doplňkový sortiment. Dle potřeby lze zajistit dopravu i montáž na Vámi určeném místě. Zábrany a ploty jsou vhodné pro pořádání kulturních i jiných akcí, či zajištění veškerých staveb a výkopů. Mobilní oplocení a mobilní toalety vhodné pro každou stavbu, objekt, sportovní nebo kulturní akci.


Pronájem plotů a mobilního oplocení.

Pro zajištění bezpečnosti a ochrany majetku nabízí TOITOI pronájem i prodej různých typů mobilních oplocení , kvalitní mobilní ploty, kabelové můstky, koridory, policejní zábrany, nášlapy, pokladny či mobilní šatny. Ke všem těmto produktům poskytuje TOI TOI kvalitní a rychlý servis po celé ČR. Snadno se instaluje a přenáší, neboť váží pouze kg. Zabraňuje chodcům v cestě nebo jen organizačně rozděluje dav.


Je mobilní oplocení , které je vhodné na stavbách v centru města. Nabízíme mobilní oplocení různých výšek podle účelu pro jaký je využíváno. Vysoké oplocení Nízké oplocení a Zábrany Příslušenství.

S rámem vyplněným pevnou drátěnou sítí. Jednoduchý systém panelů, branky a příslušenství umožňuje variabilní použití k různým účelům. Zavolejte nám pro přímý pronájem ! Mobilní ploty lze lehce montovat i demontovat téměř na jakémkoliv místě.


S pomocí mobilního oplocení a zábran jednoduše ohraničíte téměř jakoukoli oblast – staveniště, pozemek či prostor pro konání venkovních akcí (koncerty, festivaly, atd.). Kč Dlouhodobý pronájem a více měsíců. Mezi náplň činnosti společnosti patří prodej, pronájem a servis mobilních plotů a samostojných zábran. Cílem je poskytovat kvalitní a nadstandardní služby zákazníkům.


JOHNNY SERVIS pronájem a prodej mobilní oplocení a mobilní toalety, mobilní wc a párty stany. TOI TOI nabízí na pronájem mobilní toalety, pronájem mobilní zácho mobilní zábrany pro kulturní akce, stavební buňky pro stavby a mobilní oplocení. Z naší nabídky si jistě vyberete vhodné mobilní oplocení s četnou škálou upevňovacího příslušenství. Nízkou pořizovací cenou a malou potřebou místa při přepravě a skladování se vyznačují mobilní panely typu F které slouží mimo jiné při řízení dopravy a uzavírkách silnic. V našem sortimentu najdete také systém mobilního oplocení značky HERAS.


Zajišťujeme prodej i pronájem plotů pro zabezpečení staveb. Máte zájem o pronájem a požadujete cenovou kalkulaci? Neváhejte nás kontaktovat zc.

Seznam mobilních plotových dílců, zábran a příslušenství. Telefonem jsme již nebyli schopni kvalitně přijímat objednávky mobilních toalet. Díky jednoduchému systému panelů, brance a příslušenství je mobilní oplocení velmi variabilním a nepostradatelným pomocníkem, kterého lze nainstalovat téměř kdekoliv. Rám z ocelových trubek i výplet se svařovaných sítí je žárově pozinkován. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a bez nákladů na údržbu, palivo, olej, broušení a opotřebení, přepravu, čištění, doplňky, různé příslušenství, a bez případných nákladů na ochranu životního prostředí, krytí způsobené škody, krádeže a poškození ohněm.


Využijte slevu na pronájem mobilního oplocení. Chystáte open air festival, stavbu, jiné veřejné práce, či akce a potřebujete je znepřístupnit nepovolaným osobám? Spolehněte se na mobilní oplocení NSH od Promal.


Vážený zákazníku, firma WC HELP s. Zaměřuje se na pronájem , servis a prodej mobilních toalet, vysokého a nízkého oplocení , umýváren, žlabů, kontejnerů a dalšího širokého sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky