úterý 24. října 2017

Bambusová rohož za postel

Bambusová rohož za postel

Manipulace s tímto výrobkem je tedy snadná. Přirozené barvy a struktura přírodního materiálu působí velice esteticky. U nás najdete kvalitní rohože tkané z lamelek bambusu. Zútulní byt, koupelnu i terasu a vnese nádech exotiky. Rohož bambusová na stenu 60x2cm typ 2. Výsledok vyhľadávania tovaru rohoz za postel bambus autronic.


Jejich údržba je zcela nenáročná, stačí ji jen přetřít vlhkým hadříkem. Popis Túto rohož zo štiepaného bambusu je možné použiť ako originálnu dekoráciu na stenu za posteľ či váľandu. Jaká je tato rohož za postel ? Stěna nebude ani odřená ani studená.


Protože je po stranách obšitá látkou, nemá nepříjemné ostré hrany, o které byste se mohli poranit. Bambusová rohož za posteľ, hnedá. Navíc je na straně, která. Materiál je štípaný bambus opracovaný do kulatých špejlí průměru cca mm. Máme hravě barevné i čistě přírodní.


Bambusová rohož za postel

Můžete tak vybírat rohože za postel. Kč 38Kč bez DPH 46Kč 387. BAMBUSOVÉ OBKLADY, ROHOŽE ZA POSTELE - obložení stěn z bambusu a dýhy (loubku) Obložení stěn z bambusu a dýhy (loubku) - bambusový obklad stěny a rohože za postele. Rohože za postel Rohože za postel. Fototapety na zeď , bytové tapety a dekorace , samolepicí fototapety do kuchyně, na lednice a na podlahu či samolepicí fólie nejsou jediným sortimentem, který vám nabídneme.


Materiál na rohožky za postele máme v rolích, takže jsme schopni ušít rohož za postel až do rozměru 150cm šíře a délka je omezená do metrů. Pokud potřebujete jiný rozměr než z naší nabídky, napište nám nebo zavolejte a my Vám požadovaný rozměr naceníme a následně ušijeme. Potřebuju cosi na stěnu za postel , aby se nešpinila a neodírala tapeta. Nechci ani žádnou divnou rohož , jako byly za mého dětství v každém pokoji :-).


Bambusová rohož za postel

Veškeré zboží je skladem a odesíláme ihned. Ochrání i vaši zeď, zabrání totiž otěru malby. Do venkovního prostředí se nejčastěji používají rohože z celých stébel bambusu, do interiéru (například na zeď za postel ) je pak vhodnější rohož ze štípaného bambusu.


Bytový textil Ložní povleč. V naší nabídce bambusových stínících rohoží naleznete produkt. Nakupujte pohodlně online a šetřete čas i peníze. Barevná varianta dle obrázku.


Bambusová rohož za postel

Chcete vedieť, či je cena 19. Co se dává za postel ke zdi, aby netáhlo? Lka, babička ušila, náklady na látku a vatelín 5OOkč.


Plotová rohož ze štípaného bambusu je vhodná pro externí použití. Je vyrobená z pevného a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky