pondělí 1. října 2018

Brc plyn

Brc plyn

V prípade záujmu o montáž LPG sta? Vášho vozidla a my Vám v ? Zastoupení BRC pro Českou republiku od Autogas Cetrum plus. Produkty a zařízení od BRC pro LPG a CNG.


Dodávky LPG a CNG produktů a zařízení. A nezabudnite, cena prestavby by pre Vás nemala by? Italský výrobce systémů pro přestavbu vozidel na lpg plyn.


Nabízí ucelenou řadu systémů od karburátorových verzí po sekvenční vstřikování. Ponúkame Vám k dispozícii náš showroom. Denne nás navštívia alebo telefonicky kontaktujú zákazníci z celej SR a dopytujú už vyskúšané (ojazdené) vozidlá s LPG pohonom, prípadne vozidlá, ktoré je možné prestava?


Dziwne zachowanie wskaźnika gazu w instalacji BRC. EU, LPG,autoplyn,autosplynovac,autosplynovace, plyn ,zeder, Po? LPG do celého portfólia zna? LPG zariadením bez straty záruky. Chevrolet, Škoda, Renault, Dacia, Suzuki a i. Vám ponúka možnosť namontovania špičkového Talianskeho systému BRC.


Máme bohaté skúsenosti s Talianskými systémami, ktoré svojou kvalitou, prestnosťou a bezporuchovosťou pôsobia na popredných priečkach na našom trhu. Cena montáže systémom BRC je momentálne v SUPER AKCIOVEJ CENE ! V cene je zahrnutý aj poplatok za registráciu vozidla u technickej poverenej služby v hodnote 40. DPH) Zápis LPG do technického preukazu je potrebné zrealizovať retrofitným spôsobom. Miklian Miroslav, informa?


Brc plyn

Osvedčenia z ministerstva na schvaľovanie hromadných prestávb. Výhradné zastúpenie STAG, Gastech a V-Lube. V zásadě se můžete setkat se systémy, které pochází z Itálie nebo Nizozemska, proto se často používá rozdělení na systémy holandské (Prince, AG systém) a italské ( BRC , Lovato). Nabízí se i systém české společnosti HL Propan.


Co se týče příslušenství jako nádrž, nebo multiventil, jsou v podstatě největšími. Pomocí těchto nastavení lze celý systém přizpůsobit tak, aby ve výsledku nebyl poznat rozdíl mezi jízdou na benzin či plyn. Tyto jednotky lze propojit s diagnostickým rozhraním OBD. Verze BRC Seq je zjednodušená verze jednotky PD určená pouze pro 3-válcové motory bez možnosti připojení k rozhraní OBD.


Brc plyn

Vstřikovače LPG a CNG jsou jednou z nejdůležitější součástí přestavby na LPG nebo CNG. U vybraných rozměrů doprava ZDARMA při platbě předem na bankovní účet. Landi Renzo možnost dokoupit výstup LPG pro. Patríme medzi najstaršie firmy na Slovensku zaoberajúce sa problematikou montáže LPG. Vďaka naším dlhoročným skúsenostiam vieme, ktorý autosplyňovač je pre dané auto adekvátny.


AUTOGAS COUBAL: přestavby vozidel na LPG. Montáž LPG, přestavby vozu na plyn , auto na plyn , autogas, revize lpg. LPG šetří vaši kapsu a přírodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky