pondělí 1. října 2018

Regulační klapky čtyřhranné

Klapky těsné RKM jsou tvořeny rámem, listy a ovládacími mechanizmy. RKM jsou navržené pro vzdušniny bez abrazivních, chemických a. Klapky RKM jsou tvořeny rámem, listy a ovládacími mechanizmy. Eshop se vzduchotechnikou můžete prolistovat včetně Stavebnice čtyřhranné regulační klapky a najít vše co potřebujete pro nucené Větrání.


Vzduchotechnické komponenty. Nabízíme i klapku uzavírací těsnou, která má středový list opatřen těsnící gumou.

Pomocí uzavírací klapky těsné je možné prakticky uzavřít. Ovládání regulační klapky DAMkovové. Pro čtyřhranné potrubíse používají klapky žaluziové se sadou lamel z. Klapky lze osadit ručním , elektrickým nebo pneumatickým pohonem. Hranaté regulační klapky s ručním ovládáním ( RKH - R ) nacházejí své využití hlavně pro jednorázové regulování vzduchotechnických systémů , případně pro ruční uzavírání jednotlivých rozvodů. Přestavovací a aretační mechanismus ovládání zajistí nastavení a upevnění lamel ve zvolené poloze na klapce.


Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Náš e-shop funguje bez omezení.

Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Regulační klapky do čtyřhranného potrubí, Ventishop. Výfuková roura , výfukový oblouk a výfukové koleno jsou zpevněny prolamováním. Výfukové kusy se dodávají s pozinkovanými svařovanými síty s velikostí ok 19x19mm proti vniknutí ptáků. Samočinné klapky slouží k vyrovnání tlakových rozdílů.


U systému větrání s rekuperací se regulační klaka KSP používá např. REGULAČNÍ KLAPKA KRUHOVÁ RKKM. Klapky se používají převážně pro jednorázové zregulování průtoku vzduchu do max. C bez prachu, mastnoty, chemikálií a dalšího znečištění.


Podstavec pro servo motor je navržen tak, aby naň mohl být umístněn motor přímo při montáži. Průměr hřídele pro upevnění je 10mm. Servopohon není součástí klapky.


Administrativní budovy. Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Těsné klapky RKKM jsou tvořené tělesem, listem a ovládacím mechanizmem (ruční ovládání, příprava na servopohon, servopohon 230V nebo 24V).


Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125. Vyrábíme vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, kruhové i čtyřhranné , skupiny I.

Na toto potrubí vlastníme certifikaci dle ustanovení §zákona č. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. MLKR s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové zaregulování vzduchotechnických systémů, případně pro uzavírání jednotlivých větví. Listy klapky lze po nastavení do požadované polohy zajistit křídlovou maticí.


Klapku lze ovládat servopohonem, na hřídel se připevní servopohon. Lze ji také využít jako součást. Mechanické regulační vzduchové klapky pro vzduchové a ventilační potrubí. Nyní i elektrické regulační vzduchové klapky.


Klapky rozlišujeme jako uzavírací, regulační , zpětné, provedení WAFER (mezipřírubové), LUG (se závitovými oky v tělese) Flanged (přírubové).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky