pátek 19. dubna 2019

Korfu výlety

Jsou od různých CK, u každého výletu je napsáno, kdo ho nabízí. Některé výlety se překrývají a jsou zhruba stejné. Asi to bude proto, že CK výlety nabízí, ale neorganizují, jen. Kassiopi poplujeme podél malebného východního pobřeží zhruba hodiny do města Kerkyra. Okolo ostrova Vidos zajedeme do přístavu blízko Staré Pevnosti.


Ve městě budeme mít hodiny volno.

Na zpáteční cestě se zastavíme na fotografování u Myšího ostrůvku, jednoho ze symbolů. Díký skvělému řeckému jídlu, krásným slunečným plážím, průzračné azurové vodě a skvělým možnostem pro potápění se Vaše dovolená v Řecku stane nezapomenutelnou. Na národní ekonomice se podílejí také zemědělství, rybolov a vinařství, i když už z podstatně menší části.


Význam tu má hlavně pěstování oliv a jejich následné zpracování. Zajímavou plodinou, která se na ostrově také pěstuje, je kumquat. Klasický okruh ostrovom. Okružná prehliadka, kde navštívite najzaujímavejšie miesta ostrova, ako je hlavné mesto Kerkyra, polostrov Kanoni, zámok Achilion, Paleokastritsa – oblasť známa svojimi prírodnými krásami (morské jaskyne, útesy, plážičky zovreté skalami), Makredes - typická grécka dedinka v horách.


Vďaka klimatickým podmienkam tu rastie veľa olivovníkov, citrusovníkov, paliem, orchideí a rôznych ďalších rastlín. Jízda je pohodová, nikdo nikam nespěchá, tak ani vy nemusíte.

Silničky se často vinou mezi vysokými kopci, někdy jste jimi tak obklopeni, že vidíte jen překrásnou přírodu, kopce a skály, jindy se zase krajina otevře a Vy máte možnost se kochat výhledem do dáli, na údolí, na pobřeží. This feature is not available right now. Please try again later. V mapě ostrova jsou zanesena letoviska, pláže, památky, výlety a hotely. Kroky všech turistů neomylně směřují k hlavnímu městu ostrova Kerkyře.


Atmosféra trochu připomíná Itálii, avšak při troše hledání i zde objevíte pravé Řecko. Na výletě je vždy přítomen také. Vybrané hotely pořádají pro své klienty pravidelné cyklistické výlety. Jeho přírodní krásy s mírně zelenými kopci na jihu a robustními vápencovými kopci na severu, mírným klimatem, bujnou vegetací Středozemního moře a krásnými plážemi, z něj dělají oblíbenou turistickou destinaci.


Táto veľkosť je ideálna na preskúmavanie a výlety bicyklom. V špecializovaných požičovniach si možno prenajať horské, cestné aj elektrické bicykle. V ponuke nájdete aj cyklovýlety so sprievodcom. Korfu , který je označován jako. Cestou jsme se zastavili na Rajské pláži, což bylo jako v ráji.


Aqualand - výlet do jedného z najväčších vodných parkov v Európe, plného tobogánov, vodných tunelov a bazénov, ale tiež snack-barov, fast foodov a reštaurácií. Naplánovat výlet na TIXIK. Aquapark nabízí vodní vyžití pro téměř všechny věkové kategorie.


Zaregistrujte se k odběru novinek.

Nenašli jste, co jste hledali? Od ostatních řeckých ostrovů, zejména pak těch egejských v čele s Rhodosem, je snadno rozeznatelný. Volte třeba tato zajímavá místa: Okolní ostrovy a prohlídka jeskyní. Vydejte se na ostrov Paxos, který je malým rájem.


V ostrovním městečku Gaios, s jeho typickými domy z 19. K zámku sú pridružené krásne záhrady s množstvom sôch, terás a kvetinových záhonov. Parkovali jsme na místním velkém parkovišti, cena za celý den 3€, ale pokud chcete ušetřit doporučuji navštívit restauraci Smurfs (šmoulí :)) přímo u místní pláže a vedle ní je parking zdarma. Půjčováním aut se zabýváme již déle, než let, a svoji pozici jsme si vydobyli především kvalitními a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky