pondělí 8. dubna 2019

Postřikovač

Postřikovač Villager poskytuje vysoce kvalitní aplikaci pesticidů v trvalých sadech, v lesních porostech nebo při výsadbě ovoce a zeleniny. Používá se při prevenci a léčbě chorob. Postnikova was born in Moscow into a family of musicians.


She entered the Central Music School of the Moscow Conservatory at age six, studying with E. Postřikovače se nabízí v provedení ruční rozprašovač a ruční postřikovač , což znamená, že jsou neseny a používány v ruce, nebo v provedení zádovém. Zádové postřikovače mají popruhy podobné těm na batohu a tak se pohodleně nosí na zádech.

Tohoto systému se využívá především u větších postřikovačů, kde váha již nedovoluje nosit postřikovač v ruce. V našem e-shopu naleznete široký výběr postřikovačů pro všestranné použití. Nabízíme postřikovače ruční, zádové, motorové a nyní nově aku-bateriové. Akce probíhá ve dnech 16.


Zahradní postřikovače - aku postřikovač nesený - tažené postřikovače. GLORIA PRIMA tlakový postřikovač GLORIA PRIMA tlakový postřikovač. Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii. Při postřiku tak nemusíte vytvářet tlak pumpováním.


K postřikovačům lze přikoupit příslušenství pro ještě větší užitnou hodnotu.

Pro větší plochy nad 100m² vybírejte zádové postřikovače s objemem nad l. Pohybuje se v rozmezí od cca do bar. Modely s vyšším tlakem zajišťují delší dosah postřiku. Výsuvný postřikovač série 57 výška 1mm (4´), se zpětným ventilem proti vytékání vody při umístění ve svahu. Postřikovač je dodáván bez trysky - lze instalovat trysky MP Rotator, TVAN a Precision.


Tlakový postřikovač Comfort - lTlakový postřikovač řady GARDENA Comfort má objem litru a ideálně se hodí k univerzálnímu použití v zahradě a domácnosti. Oproti lahvovému postřikovači zde stačí vytvořit tlak a pak lze rostliny lehce zalévat už jen pouhým stisknutím tlačítka. Aku zádový postřikovač 16l, 12V, 8Ah, žlutý DEMON Aku zádový postřikovač od firmy DEMON je snadno použitelný přístroj, který je vynikající alternativou k ručním nebo benzínovým postřikovačům.


Robustní čerpadlo dosáhne potřebného pracovního tlaku již po několika zdvizích. Nastavitelná tryska usnadňuje postřikování i obtížně přístupných míst, například spodních stran. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.


Zásobník na litrů je vyroben z kvalitního a pevného PE. Ergonomická rukojeť umožňuje pohodlné tlakování společně se snadnou manipulací. V zahradnictví či zemědělství se využívá k rozprašování směsí vody s pesticidními či biologickými přípravky při ochraně rostlin, stromů nebo plodin.


V průmyslu se používá na rozprašování vody či chemických prostředků. Zahradní hadicové postřikovač e jsou vhodné k zalévání květin a trávníků, nabízíme několik typů s různými typy rozstřiku.

Stačí namíchat potřebné hnojivo nebo insekticid dle návodu v poměru s vodou. Pojízdné postřikovač e pak využijete na velkých zahradách, ve sklenících nebo. Víceúčelový postřikovač lze použít uvnitř i venku, když chcete rozstříkat pouze malé množství hnojiva a vody.


Postřikovače mají ergonomicky tvarovanou postřikovací hlavu, nerezové součásti, velkou základnu pro bezpečné postavení a jsou navrženy k diskrétnímu vnitřnímu použití. Nový elektrický postřikovač Stocker. Přenosný akumulátorový postřikovač FX-AD18. ZVLÁŠTNOSTÍ tohoto AKUMULÁTOROVÉHO postřikovače je velká nádrž o objemu litrů, takže ji při práci není třeba tak často doplňovat. Doporučená prodejní cena v Kč včetně DPH.


V závislosti na zemi jsou možné odchylky od tohoto sortimentu produktů a od těchto údajů. Vyberajte si Postrekovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky