úterý 9. dubna 2019

Prodám auto na dřevoplyn

Dřevoplyn lze využívat k vaření, vytápění nebo k výrobě elektřiny. Vedle toho je možné dřevoplyn používat i pro pohon automobilů či jiných vozidel s běžným spalovacím motorem. Do těchto vozidel pak musí být nainstalován zplyňovací generátor na zplynování biomasy.


Ani přes různé vodní či mechanické pračky. Zajímavá historie zařízení.

K centrále jsou náhradní díly - motor 3S 1, dmychadlo a směšovací karburátor na dřevoplyn. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Byl vyměněn za tepelné čerpadlo.


Vozidlo je vybaveno souproudým zplynovačem, cyklonovým odprašovařem a vodní vypírkou plynu. Jako palivo slouží dřevní štěpka, odpad z dřevovýroby nebo špalíky. Náhradní díly a příslušenství, Části karoserie, Motory a převodovky.


DeAgostini,1:DEAGOSTINI.

Platí do smazání,posílám při platbě předem na účet,nebo osobně. Pouze poskládat a šikovné ruce dodělat. Kč, předběžná cena na dokončení cca 100. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Je po chemickém čištění pak léta uskladněn. Já již pro sebe nevyužiji.


Kotel je s odtahovým ventilátorem a spalinovým termostatem. Kotle jsou držitely známky Ekologicky šetrný výrobek. Prodam isuzu trooper 2. Plně funkční, podpora AUX, USB, OS Android i iOS, Spotify, výkon 4x50W. Levná auta k prodeji, levné automobily na prodej.


Určeno pro rodiče) - přepínač změny způsobu jízdy: manuální (pro pokročilé řidiče), řízení pomocí ovladače (pro začátečníky) svítící světla na přední části. Na bocích je trochu vyšisovaný od sluníčka. Neaktivní - expirovaný inzerát Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bouraného vozu můžete zvýraznit nebo zvýhodnit. Autoinzerce a bazar je zdarma. Pro autobazary, prodejce aut a pravidelné. Více na našem Eshopu profilihne.


NAVI, kamery, stav nového vozu! B,pořizovací cena byla 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky