pondělí 15. dubna 2019

Teploměr s bezdrátovým čidlem

Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Digitální teploměr s LCD displejem a bezdrátovým snímačem.


Vzdálenost mezi senzorem a hlavní jednotkou může být až třicet metrů. Zaznamenává a zobrazuje minimální a maximální naměřené hodnoty za posledních h.

Datalogger Corintech EL-WIFI-T s bezdrátovým přenosem dat přes WiFi síť, který měří teplotu. Přepínání mezi interní a externí teplotou je prováděno posuvným přepínačem na čelní straně teploměru. Přenos z bezdrátového čidla probíhá díky.


Bezdrátový teploměr vnitřní a vnější teploty. Má zobrazení aktuálního data, dne v týdn. Přijímací část teploměru je kompletně vybavena stojánkem a nabízí tím možnost postavení teploměru na stůl, ale i montáže na stěnu.


Teploměr s bezdrátovým čidlem TFA 30.

IT Diva GO Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Vaše křestní jméno Vaše příjmení Vaše e-mailová adresa Příjemce e-mailu Doplňující zpráva. IT Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Kalibrovaný teploměr TFA 30. TWIN s bezdrátovým čidlem. QUADRO Meteostanice s bezdrátovým externím čidlem pro měření teploty a vlhkosti. Možnost připojení až čidel.


Nejlevnější e-shop GRUSO. Zboží za akční ceny, slevy. Popis: Nabízím funkční digitální teploměr s bezdrátovým čidlem. Multifunkční teploměr , zobrazuje hodiny v nebo hodinovém formátu (řízené rádiovým signálem DCF-77), měří vnitřní i vnější teploty bezdrátovým čidlem , paměť na maximální a minimální naměřené hodnoty teploty, opakovaný budík, dva budící časy, LED displej s regulací jasu.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ve výbavě nechybí ani budík s funkcí snooze a dvěma časy buzení, takže jej mohou využít i dvě osoby vstávající v odlišný čas. Multifunkční meteostanice s podsvíceným LED displejem pro měření vnitřní i venkovní teploty.


Venkovní bezdrátové čidlo má ve volném prostoru dosah až osmdesát metrů.

Stanice nabízí funkci budíku (včetně opakovaného buzení), kalendáře či volbu časových pásem. PALMA s plovoucím čidlem na měření teploty vody. IT s hodinami řiacute;zenyacute;mi DCF signaacute;lem. U naměřených hodnot si přístroj pamatuje min.


TFA TEPLOMĚR S BEZDRÁTOVÝM ČIDLEM 30. Odkazy na odborné recenze. Na přehledném displeji ukáže vnitřní, venkovní teplotu a vlhkost, a podle toho vám poradí. DCF-- možnost osvětlení displeje - budík.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Přístroj měří teplotu z vestavěného vnitřního čidla. Vyznačuje se jednoduchým kompaktním provedením a umísťuje se přímo do měřeného prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky