pondělí 22. dubna 2019

Viadrus a s bohumín

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem produktů ze šedé litiny, zejména kotlů a radiátorů.


Se svými cca 5zaměstnanci a tržbami miliardy Kč patří k významným společnostem v regionu. Stěžejními položkami nabídky VIADRUS jsou litinové kotle na tuhá paliva s ručním i automatickým přikládáním a plynové kotle atmosférické i.

Firma se zaměřuje na výrobu litinových kotlů na tuhá paliva, plynové a litinové kotle s litinovým výměníkem a litinové radiátory. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail VIADRUS a. Bohumín , Nový Bohumín. Servisní firma, která mi to zapojovala nebyla schopna správně nastavit regulaci u K takže se kotle mezi sebou hádaly a celé to moc.


Chtěl bych tímto poděkovat pracovníkům Viadrusu za rychlé a vstřícné jednání a pomoc. Zastupnik za Hrvatsku: Tehno-dom d.

Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva, uhlí, dřevo a pelety. Dále pak kondenzační a plynové kotle, akumulační nádrže, ohřívače vody, litinové radiátory. Chtěli bychom Vás ujistit, že tak činíme jen pro účely, pro které nám byly osobní údaje poskytnuty, k plnění povinností uložených nám právními předpisy či k ochraně našich oprávněných zájmů. Izmantojot speciālu komplektu Viadrus Uapkures katls var tikt izmantots arī kā kombinētais granulu apkures katls. Reviews S touto firmou vynikající spolupráce, pořídili jsme si automat Viadrus ,. Apkures katli Viadrus Upieejami.


Predstavljanje VIADRUS A3C, jedini češki, lijevano-željezni, automatski kotao koji zadovoljava „Ekodesign“ VIADRUS a. Past experience and professional approach in this field is a guarantee of high and stable quality of gray iron castings. Výroba a predaj tepelnej techniky. VIADRUS ir viens no senākajiem un pazīstamākajiem čuguna apkures iekārtu ražotājiem Eiropā. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Kotle pre rodinné domy, kotolne, kotle na zemný plyn, olejové kotle, ohrievače vody, krbové vložky.


A to jak kusovou, tak i sériovou výrobu. Find their customers, contact information, and details on shipments. Slévárna vyrábí konstrukční uhlíkaté a nízkolegované oceli, šedou litinu, žáruvzdorné austenitické a feritické oceli, otěru vzdorné.

Dle platných nařízení vlády ČR je povolen pohyb zboží i služeb, žádné z preventivních opatření se nedotýká pohybu materiálu a zboží do areálu ŽDB DRÁTOVNA a. I přes současnou komplikovanou situaci v Evropě v souvislosti s šířením nového typu koronaviru vyrábí ŽDB DRÁTOVNA a. Encuentre a sus clientes, obtenga información de contacto y detalles acerca de envíos. Find out all projects and works designed by VIADRUS , ZDB GROUP A. Therefore, high expertise is needed to serve professional and private customers. A company that meets these requirements is VIADRUS a. VIADRUS serves as the leading Central European supplier of cast iron solid fuel boilers, gas and oil boilers, radiators, and heat exchangers. Page Transparency See More. See actions taken by the p. Najděte dodavatele pro téma Viadrus.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Dlouholetá tradice naší společnosti spojená se zkušenostmi ve slévárenském průmyslu se datuje.


Revize kotlů Viadrus – seznam. Neskatoties uz visu, Viadrus UBasic modeļa apkures katli ir kvalitatīvs Viadrus produkts, kas daļai lietotāju.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky