pondělí 15. dubna 2019

Tlakový ohřívač vody 10l

Technický list Použití: Elektrický tlakový ohřívač vody vhodný pro více odběrných míst Ideální pro kuchyně, koupelny, sprchy, nebo pro všechna místa vzdálená od centrálního. Elektrický ohřívač vody 10l Dražice TO IN- tlakový , určený pro instalaci pod umyvadlo, dřez, do skříňky a pod. Odolný vůči korozi a usazování vodního kamene.


Tento elektrický ohřívač je určen pro přípravu teplé vody v domácnostech, na chatách a různých sociálních zařízeních. Tlakový průtokový ohřívač vody Tatramat EO-10P 10l pod umyvadlo: doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Průtokový ohřívač je prostorově nenáročný a jak bylo řečeno, nechá se umístit i pod zdroj tekoucí vody.


Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za. Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo.


Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače.

Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže.


Vás: Společnost Tatramat - ohřívače vody je soukromou firmou. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Je určen pro pužití pod umyvadlo, dřez, sprchu. Elektrický ohrievač vody 10l Dražice TO UP- tlakový , odolný´voči korózii a usadzovaniu vodného kameňa.


Tlakový ohřívač 10l nad baterii pro jedno nebo více odběrných míst. Všechny průtokové ohřívače vody jsou výrobky naší společnosti, a garantujeme vám tak rychlé dodání a nadstandartní servisní podmínky po celou jejich životnosti. Nabízíme několik desítek variant ohřívačů s různým příkonem, snadno si tak můžete zvolit optimální typ přímo pro vaše potřeby. Teplota ohřevu až 60°C. Ohřívač lze použít jako zdroj pro více n. Prodám použitý tlakový ohřívač vody Tatramat EO P, objem 10L , instalace pod umyvadlo, příkon kW.


Plastový obal na ohřívači je na jednom spodním rohu vyštípnutý - viz.

Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Zobrazuji – 120) ELÍZ EURO 10. Po otevření kteréhokoliv kohoutku teplé vody se sníží tlak na daném výtoku a spustí přítok studené vody do ohřívače a jeho funkce a vytéká teplá voda v požadovaném místě. Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody jsou konstruovány pro jedno nebo více odběrných míst.


Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Provedení ohřívače tlakový.


Nastavitelný termostat ne. EO 9P zásobníkový ohřívač beztlakový horní včetně baterie 10l , 2kW. Bojler beztlakový , objem 5l, rozměr 390x256x213mm, nastavení teploty vody v ohřívači až do 75°C, přívod pouze k jednomu vývodu, montáž nad umyvadlo,.


Malý elektrický závěsný tlakový ohřívač vody. Velkým plusem je schopnost provozu i při menším tlaku vody. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn. Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Voda tak proudí pouze díky tlaku ve vodovodním potrubí.


Beztlaké bojlery tak zajišťují dodávku teplé vody pouze z jednoho místa a navíc mají mnohem menší objem než je to u tlakových bojlerů. Jak vybrat průtokový ohřívač ? Je vhodné jej umístit tam, kde není potřeba stálá zásoba teplé vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky