úterý 9. dubna 2019

Cylindrická vložka tokoz

Technicky chytrá, nejrozšířenější cylindrická vložka s mimořádnou odolností. Tento nový uzamykací systém je zvláště odolný proti tzv. Klíčový zákryt z tvrzené oceli při pokusu o odvrtání rotuje.


Cylindrická vložka tokoz

Označuje se písmenem K) - např. Přídavnou funkci umožňuje až pojistný čep. Ten dokáže vyřadit uzamykací mechnasimus cylindrické vložky, který je ovládán klíčem, takže je znemožněno odemčení zámků klíčem zvenčí. Přidanou hodnotou výrobku je umístění valivého elementu nad stavítka.


Ten odstraňuje tření klíče a stavítek, čímž je zajištěno prakticky nulové opotřebení klíče i stavítka. Mechanismus uzávěru pomocí otočných stavítek - 1 odolnost proti vyplanžetování a bumpingu. Prodloužená záruka na let.


Z vnútornej strany je namiesto kľúča ovládací gombík, ktorý umožňuje jednoduché ovládanie zámku a nebráni použitiu kľúča zvonku. Elektronická cylindrická vložka. How to drill the lock insert in the door?


Emergency opening of doors without a key - Duration: 5:57. Tyto atributy společně s odolností vnitřního mechanismu proti. Všechny příplatkové služby jsou zakázkovou úpravou zboží a nelze u nich odstoupit od smlouvy v zákonné lhůtě dnů ! V případě odstoupení od smlouvy si vyhrazjeme právo z ceny vlastní upravené cylindrické vložky strhnout čátku 20-Kč za opětovnou úpravu do původného stavu.


Cylindrická vložka tokoz

JAK POSTUPOVAT PŘI VÝBĚRU? V levém menu si můžete vybírat vložky buď podle délky délka vložek se měří od osy upevňovací šroubu na jednu a druhou stranu (kratší rozměr je jako první). Bezpečnostná cylindrická vložka prídavného zámku RIM.


Vybírejte z bohatého sortimentu CYLINDRICKÉ VLOŽKY za nejlepší ceny! TOKOZ máme skladem k okamžitému dodání. Navíc cylindrické vložky za trvale nejnižší ceny. Specialista na klíčové systémy. Pro zvětšení klikněte na vámi vybranou fotografii.


Cylindrická vložka tokoz

Oboustranná cylindrická vložka. Prosím vyberte příslušný rozměr vložky v tabulce rozměrů! Není nad to dobře si zabezpečit vchod do bytu, domu nebo jiného objektu, neboť máte-li jistotu, že jste udělali maximum pro bezpečí vašeho domova nebo kanceláří, může být i vaše dovolená mnohem klidnější. Díky vlastnímu patentovanému mechanismu je nová vložka velmi bezpečná, ale především odolná a trvanlivá, navíc cenově dostupná. Třídě odolnosti vysoká odolnost proti.


Cylindrickou vložku je třeba ve dveřích zakovat přesně podle našich pokynů, jinak nemůžeme zaručit bezpečnost a správnou funkčnost vložky. Tato vlastnost, spolu s odolností vnitřního mechanismu, zejména proti. Cylindrické vložky FAB představují nejpoužívanější výrobky k uzamykání vstupních a vnitřních dveří. Jsou určeny pro různé tloušťky dveří a mají charakteristický standardní profil tělesa, který odpovídá instalačním rozměrům na dveřích, v zadlabacím zámku FAB a dveřních štítech (kování). Nabízí vysokou bezpečnost i spolehlivost.


Cylindrická vložka tokoz

Je vyrobena z pevného materiálu, který je odolný vůči planžezování, vyhmatání, bumpingu, odvrtání či rozlomení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky