čtvrtek 11. dubna 2019

Protherm instat 2 návod k použití

Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Přístroj smí být instalován pouze odborníkem podle schématu zapojení v krytu přístroje. Při instalaci musí být dodrženy stávající normy a bezpečnostní předpisy.


Návod k použití HelioSet. Projekční podklady Zásobníky. Dodržování platné dokumentace Bezpodmínečně dodržujte všechny návody k obsluze a instalaci, které jsou připojeny ke komponentám zaří-zení. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.


Tento regulátor je programovatelný a umožňuje nastavit různé časy, kdy dochází k změně mezi určenými teplotami vždy stejně přes pracovní dny i víkendy. Pred demontážou existujúceho izbového termostatu alebo inštaláciou tohto regulátora vypnite napájanie. Prístroj je dovolené otváraš len kvalifikovaným elektrikárom a musí. Na základe uvedeného je potrebné prístroj inštalovať podľa schémy zapojenia na kryte prístroja.


Iný návod k nastaveniu žiaľ k dispozícií nemáme. V uvedenom návode nájdete informácie aj o nastavení času a teploty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Před uvedením do provozu si vždy návod k použití pozorně přečtěte. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Teprve na základě použití typu kotle a je-ho způsobu propojení je určován ovláda-cí prvek zásobníku. Můžete mi ho poslat prosím? Na webovém portále Najdinavod. Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty. Na našich stránkách naleznete mnoho návodů k různým výrobcům nebo spotřebičům, které jste nedostali spolu s výrobkem nebo je již nemůžete najít.


Doufáme, že naleznete manuál, který hledáte. Pokud ne, tak se k nám vraťte později. Příručky k obsluze stále doplňujeme. Změna ručního nastavení teploty (funkce , tabulka 1) Nastavení použité teploty při prvním výběru ručního režimu, například 20°C 9. Přepnutí na jiný přednastavený program (funkce tabulka 1) Výběr přednastaveného programu, který se použije k programování událostí (viz 7.). Pozorně si tento návod přečtěte a ponechejte si jej pro případné pozdější použití.


PROTHERM RAY KE 6kW – český návod. Výrobce nenese odpovědnost za žádný úraz ani škodu v důsledku nesprávné instalace nebo použití. Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte. Před použitím a) Ujistěte se, že jste v uspokojivé kondici, abyste mohli žebřík použít.


Použití žebříku při určitých zdravotních stavech nebo medikaci, při nemírném požití alkoholu nebo drog může být nebezpečné. Protherm Panther Condens KKO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky