pondělí 29. dubna 2019

Krby na zemní plyn

Vyberte si z široké nabídky plynových krbových vložek na zemní plyn. Krbové vložky na zemní plyn od MBTerm- krby jsou kvalitní, bezpečné a dlouho vydrží. K dispozici jsou krby na plyn , které je třeba obestavět, samostatně stojící krbová kamna či otevřená ohniště.


Topným palivem je normální zemní plyn či u některých druhů propan-butan. Plynové krby - krby na zemný plyn a propán bután.

Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Dnes se už můžeme setkat s mnohými krby , u kterých převažuje dekorativní funkce. Krbová kamna spalují fosilní paliva, tj. Na rozdíl od některých jiných typů moderních krbů se neobejdou bez komína, který je propojen s kamnovou rourou.


Kromě klasických krbových kamen rozlišujeme ještě. Dovážíme, prodáváme a stavíme krby na klíč.

Jsme výhradní dovozce plynových krbů Dru, Global Fires a krbů a kamen na dřevo Dik Geurts, výhradní dovozce plynových krbů Elementa HPC, autorizovaný přímý dovozce plynových krbů Ortal. Velké množství zboží skladem ihned k dostání. Stále větší zájem je o plynové krby. Bez nepořádku, v klidu a pohodě!


Mohou mít různý vzhled – vysoké krbové vložky, široké, rohové. Zemní plyn je bez zápachu, proto se odorizuje, tj. Bio krby a krby na plyn. Jedná se o krby při jejichž provozu se nevyužívá k vytváření tepla spalování tuhých paliv, ale v krbu se spaluje se BIO alkohol nebo zemní plyn případně propan butan. Při topení v těchto krbech nevzniká zápach a odpadá i starost - co s popelem.


Pokud byste měl nějaké další dotazy na grily a další produkty Campingaz, neváhejte se na nás obrátit. Pro tyto účely můžete využít naší zákaznickou linku, k dispozici je vám také kontaktní online formulář anebo nás můžete navštívit přímo v naší kamenné prodejně v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy). Všetky naše plynové krby , sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort a pohodlie.


Krby na plyn sú svojou exkluzivitou, funkčnosťou, spoľahlivosťou a výhrevnosťou porovnateľné s krbovými vložkami na drevo. Rovnako neprídete ani o atmosféru praskajúceho ohňa bežného krbu na drevo, pretože tá je rovnaká. Vítejte na stránkách věnovaných zemnímu plynu.


Naleznete zde vše podstatné, co se týká jeho mnohostranného využití.

Ve své ryzí podobě je plynnou látkou bez barvy, tvaru a zápachu, při jejímž spalování se na rozdíl od jiných. Naše vysněná kamna nám byla ustavena přímo na místo. Kompletní montáž včetně vysekání nové zděře a zapojení byla hotova za tři hodiny.


I dřevěná podlaha nebyla problém. Musíme pochválit rychlost a komplexní řešení. S kamny a jejích instalací jsme velmi spokojeni. Plyn je nejčistší palivo, pohodlný a vysoce bezpečný.


Již žádné létající jiskry, kouř ani prach. Krby mohou být připojeny na zemní plyn nebo propan-butan. Zajímavá konstrukce grilu umožňuje spalování dřeva a následného využití žhavých uhlíků ke grilování. Celé žároviště je vyloženo šamotovými deskami což umožňuje udržení vysoké teploty při samotném procesu grilování.


Gril na dřevo Ionio je vybaven nástavbou na odtah spalin a je konstruován jako venkovní krb. Těžba zemního plynu mimo pevninu. Vývoj cen komodit na světových burzách, ceny derivátů, ceny grafy v korunách, dolarech a euro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky