pátek 5. dubna 2019

Chlebník černý

BANQUET Nerezový chlebník AKCENT W cm. Přední strana chlebníku je posuvná, dá se úplně vytáhnout a použít například jako prkénko na krájení zeleniny. Tuto multifunkčnost jistě. DekorStyle BREAD - prostorný chlebník v moderním stylu.


Chlebník černý

Pomůže uchovat pečivo déle svěží a díky stylovému provedení poslouží i jako dekorace. Chlebník barevný - černý CZ160. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Tento kvalitní dřevěný doplněk do Vaší kuchyně slouží k uchování pečiva po co nejdelší dobu. Klasický chlebník krásně doplní skandinávský nebo moderní styl vaší kuchyně eventuálně jídelny.


Dodáváme v několika barvách a velikostech. Díky přírodnímu materiálu je skladování hygienické, jednoduše se čistí a používá. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Název produktu odkazuje na svět komiksu, možná vám také připomíná kosmickou loď.


Jeho hladký a moderní vzhled se nikdy neokouká. Autorem návrhu je Stefano Giovannoni. Ideální na uchovávání kosmetiky, léčiv, šicích potřeb nebo jako malá truhla s pokladem v dětském pokoji. V tomto chlebníku můžete uchovávat slané a sladké pečivo. Vyprodáno 37Kč bez DPH.


Klasický dřevěný chlebník (chlebovka), sloužící na uchovávání čerstvého pečiva v domácnosti. Nejen, že skvěle zapadne do interiéru každé kuchyně, ale navíc uchová Vaše pečivo dlouho čerstvé. Nabízíme chlebníky v mnoha barevných variantách a designech, vybere si opravdu každý. Tento stylový chlebník může také sloužit k ukládání různých trvanlivých potravin. Ideální pro použití v domácnostech, chatách nebo chalupách.


Chlebník černý

V této chlebovce vydrží chleba až dnů. Pečivo v něm vydrží čerstvé až pět dní a navíc svým nápaditým retro designem oživí Vaši kuchyni. Víko a kryt - kombinace nerez, černý plast. Tento celodřevěný chlebník může také sloužit k ukládání různých trvanlivých potravin.


Vhodný k uchování všech druhů p. Smaltovaný chlebník s bambusovým prkénkem - Černý. Retro chlebník z vysoce kvalitní oceli s práškovým nástřikem. Je otevíratelný s šuplíčkem na uložení chleba i jiného pečiva. Dřevěné víčko lze použít jako kuchyňské prkénko na krájení, jako podložka pod horký hrnec. Materiál: plech, dřevěné víčko.


Chlebník černý

Rozměry: 42x25xcm. K č (Euro) na objednání. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ. Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky