pondělí 8. dubna 2019

Automaticky kotel na drevo

Spolupráca horáka na všetky typy peliet s kotlom na drevo. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou umět peletový kotel ovládat. Vždy je ale uklidňujeme, že ovládání automatického kotle na pelety je velmi jednoduché, lze ho ovládat přes mobilní telefon, internetové rozhraní či na dotykovém displeji. Pokud kotel dostane signál na potřebu tepla, umí automaticky spustit spalovací proces na peletky po dohoření dřeva v zplyňovací části bez jakéhokoliv zásahu do kotle.


Takto můžete jednoduše využívat výhody nejlevnějšího zdroje tepla – dřeva v kombinaci s komfortním, a také velmi levným zdrojem tepla – dřevními peletkami.

Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo, nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety.


Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Prodám kotel Viadrus U dobrý den prodám kotel na dřevo s kombinací na ořech hnědé uhlí. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo.


Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.

Kotle na tuhá paliva představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Zplyňovací kotel na dřevo Attack DPX Standard má nízké provozní náklady díky vysoké účinnosti spalování a zároveň šetří naše životní prostředí.


Automatické kotle PROSAT s litinovým roštem. Kotel je zařazen do programu. Palivo: černé uhli, hnědé uhli, kusové dřevo. Kotle ATMOS s úpravou pro hořák na pelety Vám nabízí možnost zvolit si cestu, která Vám bude možná vyhovovat nejlépe.


Na jaře a na podzim můžete topit peletami, kotel si sám zatopí, má malou spotřebu paliva a velký komfort. Jakmile přijdou mrazy, vyndáte hořák na pelety a topíte plnohodnotně. Automatický kotel umožňuje použít několik druhů paliv, čímž se investor nevystavuje riziku nedostatku daného druhu paliva na trhu.


Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. Dům a zahrada - Automaticky kotel bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Kotle na uhlí nebo dřevo jsou nejstarším typem vytápění objektů napojených na teplovodní vytápění a radiátory. Kolik stojí a kdy se kotel na dřevo vyplatí? Vše se dozvíte v tomto článku. PREDATOR je vyroben pro úsporné a ekologické vytápění rodinných domů, firem a středně velkých objektů, včetně možnosti ohřevu vody. Spalovací komora na dřevo.


Projekt zvyšuje odbornou úroveň znalostí, dovedností a kompetencí. Kombinace - automaticky pelety, ručně dřevo, případně uhlí. H425EKO s hořákem 20KW Kombi kotle na dřevo a peletky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky