pátek 26. dubna 2019

Čerpadlo do vrtu

MAVE PSV-do vrtu jednoduchá MAVE sonda PS-do studny MAVE ostatní NORIA snímače hladiny do kalů MAVE PSK- sonda do kalů. Minimlní průměr - mm - představují čerpadla SIGMA NAUTILA 3EVFU (čerpadla do vrtů 100mm). NAUTILA EVAU a další vybrané modely jsou vhodné do vrtů o průměru 110mm. Výběrem vhodného čerpadla do vrtané studny získáte roky bezstarostného provozu a pohodlného fungování vaší domácnosti.


Vybrat si můžete snadno podle šířky vašeho vrtu. Pro pohodlnou instalaci doporučujeme volit výběr čerpadla do vrtu podle průměru s rezervou (spouštění, vytažení, oscilace při startu čerpadla apod.).

Ponorné nerezové odstředivé čerpadlo do vrtu. Určeno pro čerpání čisté vody bez nečistot a abrazivních látek. Průměr čerpadla mm (3), napětí 230V, délka kabelu 5m, součástí je spínací skříň.


To proto, aby bylo možné čerpat vodu z velkých hloubek a úzkých vrtů. Alfapumpy jsou buďto vřetenová nebo vibrační. Vřetenová čerpadla mohou být již od (mm), což umožňuje jejich použití i ve velmi.


Nabízená ponorná čerpadla do vrtů disponují velkou dopravní výškou. Vzhledem k způsobu provedení vrtu a ochrany čerpadla není kladen takový důraz na mechanickou odolnost. Vícestupňová odstředivá čerpadla řady SDm jsou určena do vrtaných studní od průměru 90mm.

Jsou vybavena plovoucím oběžným kolem, což zvyšuje jejich odolnost vůči případnému obsahu písku ve vodě. Speciální čerpadla do vrtu pro sání vody ze stále početnějších hlubokých vrtaných studní. Pro práci v tak náročném prostředí jsou chytře konstruována, disponují vysokým tlakem a extrémně dlouhou životností. Litinové čerpadlo , nerezový plášť motoru, max.


Vhodné pro zásobování vodou nebo zavlažování. Tradiční český výrobek. Protože vrty jsou často velmi úzké, jsou ponorná čerpadla svým tvarem přizpůsobena podmínkám a lze je často použít už od průměru vrtu mm. Ponorná čerpadla na vodu do vrtu , čerpadla do kopané i vrtané studny. Zvoľte si požadovaný výtlak ponorného čerpadla na vodu: Všimnite si prosím súvisiace produkty k ponorným čerpadlám.


Pro čerpání vody z vrtu použijeme ponorné čerpadlo určené do vrtu (1), které v kompletu s ochranou před suchoběhem (3), zpětným ventilem (2), tlakovou nádobou (7) s manometrem (5) a tlakovým spínačem (6) nainstalovaným na tzv. Servis Plus Co to znamená? Při poruše zařízení zakoupeného u nás zajistíme zdarma svoz stroje do servisního střediska a opravené zboží Vám zdarma zašleme zpět. Nové čerpadlo do vrtu nebo studny.


Vyrobeno v ČR a jeho kvalita je na vysoké úrovni. Maximální ponorná hloubka je m. Kabel je na konci u připojení k. Robusní čerpadlo na čistou i špinavou vodu s drtičem a plovákem společnosti KraftDele je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Povrch ponorných čerpadel je ve většině případů tvořen materiálem vyrobeným z nerez oceli, či jiného odolného materiálu.

Toto čerpadlo průběžně doplňuje vodu do zásobní nádrže, pokud její hladina je nižší než maximální. Když bude zásobní nádrž na vodu příliš malá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Pri čerpaní vody z vrtov o hĺbke spravidla až 60m je potreba, aby malo ponorné čerpadlo dostatočný sací výkon a bolo schopné vyčerpať vodu z potrebnej hĺbky. Pre prácu v tak náročnom prostredí sú šikovne konštruované, disponujú vysokým tlakom a extrémne dlhou životnosťou.


Príkon udáva množstvo energie vo Wattoch, ktoré zariadenie spotrebuje za jednotku času. Výška vodného stĺpca, do ktorej je čerpadlo schopné vodu vytlačiť Max. Množstvo vody v litroch, ktoré pretečie počas jednej minúty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky