středa 3. dubna 2019

Plynový teplomet na bombu

MEVA - plynový teplomet BRI 45kW piezo MEVA - plynový teplomet BRI 4kW piezo - Infračervený teplomet s keramickým hořákem pro pracovní prostředí. Vhodné pro vytápění pracovních prostor. Nastavitelný víceúčelový držák. Dvoupolohový regulátor výkonu.


Piezoelektrické zapalování.

Plynový teplomet na bombu. Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát.


Chcete se dostat k ideálním teplotním podmínkám bez nutnosti štípat dříví nebo přikládat do kotle? Součástí dodávky je regulátor tlaku a hadice m. Teplomet BRI piezo (Vykurovacie teleso s keramickým horákom a piezo zapaľovačom na plynovú bombu. Regulátor, hadica, spony v balení.) Teplomet BRI piezo je navyše vybavený piezo zapaľovačom, ktorý umožňuje komfortné a bezpečné zapálenie plameňa na horáku vykurovacieho telesa.


Cestovní plynový vařič Cestovní plynový vařič v kufříku.

Hurá, konečně bude přáprava jídla na dovolené hračka. Ať už jste zrovna uprostřed lesů, nebo v kempu u moře, tento skvělý plynový vařič by neměl chybět nikomu, kdo jezdí mimo domov na ryby, trampuje a nebo vyjede na festival za zábavou. Bazár pre teplomet ohrievac na plynovu bombu meva nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte teplomet ohrievac na plynovu bombu meva, viac nemusíte. Taska pouzdro na plynovou bombu Gas Canister Case 2ml. Taska Gas Canister Case pouzdro na plynovou bombu bylo navrhnuto tak, aby šla bomba snadno vsunout ze spodu.


Při použití tohoto neoprenového pouzdra izolujete plynovou bombu a tím optimalizujete její výkon i během chladných a mrazivých dní u vody. Není určen pro dlouhodobé vytápění. Je připojen přímo k propan butanové láhvi s provozním tlakem max. Propanbutanová lahev není součástí výrobku. Návod na připojení najdete zde.


Teplomet Ardent je ako stvorený pre všetkých milovníkov prírody, turistov, ale aj rybárov alebo poľovníkov. Keďže váži len kg, môžete ho ľahko premiestňovať podľa potreby, kamkoľvek chcete. Rýchlo vykúri okolité vonkajšie prostredie, ale aj rekreačné chaty, karavány, záhradné domčeky alebo bivaky.


Podobné fráze na Sleviste.

V balení máte samozřejmě i regulátor tlaku k plynové bombě - používá se klasická 10kg nádoba na propan-butan. Porovnání cen teplomet na plynovou bombu , srovnání cen teplomet na plynovou bombu na portálu HLEDEJCENY. Ak je váš rekreačný objekt vybavený elektrickým prúdom, riešením pre vás môže aj moderné úsporný indukčný varič , ktorý je na obsluhu ďaleko pohodlnejšie.


Predám nový turistický plynový outdoorový varič v praktickom plastovom kufríku. Varič pracuje na štandardné propán-butánové fľaše, ktoré sa pripájajú cez redukčný ventil hadicovou prípojkou, alebo na plynovú kartušu vloženú dovnútra variča. K prodeji jen tepplomet, plyn propan-butan v láhvi 2kg, lze u nás také zakoupit.


Teplomet na plynovou bombu Kryt: nerez, ocel Spotřeba plynu: cca. PTS černý Staňte se králem letního grilování s kontaktním plynovým grilem. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders.


Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Cattara GAS sa hodí predovšetkým na ohrievanie a prípravu pokrmov na cestách či v kempe. Pre svoju ľahkú váhu 1g sa hodí na každú cestu aj do batoha.


Tlakový regulátor a hadica je súčasťou balenia. Používajte len originál naplnené flaše od certifikovaných výrobcov(Flaga, Probugas a pod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky