úterý 2. dubna 2019

Čištění ozonem zkušenosti

Ozon je všude kolem nás jako nedílná součást zemské atmosféry – nejen jako ozonová vrstva. Dýcháme ho celý život, aniž by nám jakkoli překážel. Přesto na internetu můžeme narazit na články varující před ozonem vytvářeným čističkami vzduchu. Pokud by to někoho ještě zajímalo, tak mám zkušenosti s odstraněním zápachu pomocí.


Ozón Oje lehce namodralý plyn těžší než vzduch, v přírodě vzniká působením slunečního záření na vzduch.

Dezinfekce a dezodorizace bytu. Nejšetrnější a přitom nejefektivnější forma dezinfekce a dezodorizace je ozónovým. Odstranění pachu ozonem.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pobyt v prostředí s ozonem (aktivním kyslíkem) o koncentraci kolem hygienické normy není příjemný a každý čištěný prostor rychle opustí. Využívá se aktivní kyslík (ozon) v lékařství?


Aktivní kyslík (ozon) se využívá více jak sto let pro různé účely.

Nejdříve se začal používat na dezinfekci pitné vody a v. Během čištění ozonem nesmějí být v místnostech přítomni lidé, živá zvířata ani rostliny. Po ozonovaní se doporučuje vyvětrat, koncentrace ozonu klesne na bezpečnou hodnotu do minut. Provádíme i přesná měření koncentrace ozonu pomocí přenosného detektoru O3. Ozon je mnohonásobně účinnější při dezinfekci než chlor nebo jiné dezinfekční prostředky.


Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou. Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. Je rozdíl, protože né každá firma s ozonem to dělá správně jak by měla a potom je výsledek jasný.


Já mám všechny auta čištěné už podruhé. Kč a po pár týdnech stejný smrady! Ozon je bezbarvý, ve vyšších koncetracích namodralý plyn, těžší než vzduch. Má silné antioxidační a dezinfekční vlastnosti a vyniká svou mimořádně velkou mikrobiocidní účinností.


Uvádí se, že je 50x účinnější než chlór. Přemění vzdušný kyslík, který je momentálně v místě čištění obsažen ve vzduchu na ozon (O3). Takto vyrobený ozon odvede svou práci a sám se zpět rozpadne zpět na vzdušný kyslík.

Takováto dezinfekce ozonem je nejúčinnější. Poliklinika Mazurská také problém čištění vyřešila pomocí ozonu. Ve večerních hodinách bude dezinfikována ozonem , popsal mluvčí radnice Prahy Martin Šalek. Společnost čistící prostory ozonem potvrdila, že velký zájem vedle obchodních společností mají i domácnosti a menší soukromníci. Mám oba nabízené druhy - na vzduch i na vodu.


Voda s ozonem - vyrobená během čištění zubů - cca minuty - desinfikuje pusu líp než jakákoliv ústní voda. Měl jsem paradentózu, po každém čištění krvácení, bolesti. Po třech týdnech používání této vody k výplachu po čištění zubů je vše OK. Nejprve je nutné položit si otázku, co to je chemické čištění a jak se liší od procesu praní.


Proces praní je jedna nejstarších lidských činností, prováděná lidmi, od doby kdy objevili, že se nošením oděvy špiní a zjistili, že tato špína člověku škodí a navíc nepůsobí esteticky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky