čtvrtek 4. dubna 2019

Jaké pelety na sumce

Jde o metodu lovu sumců na pelety. Ano, i na pelety můžete ulovit krásného vousáče. Lov sumců na pelety se v mnohém podobá lovu kaprů. Jen ten výsledný úlovek je trochu jinačí. Tak si pojďme tuto zajímavou rybolovnou metodu blíže představit… Pořád se vám to nezdá?


Pořád si myslíte, že sumce na pelety chytat nejde?

Samozřejmě na Ebru jsou na pelety sumci již zvyklí a krmí se jimi ve velkém. Osobně ale znám několik rybářů, kteří s úspěchem sumce na pelety loví na Slovensku. A pochybuji, že by byl český kapr a sumec natolik odlišný od slovenského, že by na pelety prostě nebrali. Rybaření s Chyť a pusť - Jak na sumce. Podařilo se vám už ulovit sumce ? Tak Jarda a Kuba vám ukážou oblíbené montáže, které na sumce platí.


Samozřejmě ,že ze sumce v malém soukromém rybníku se stane brojler ,když mu tam každej den ti rybáři pelety házejí on se to jako žrát naučí ,já se jen bavím o tom , že je třeba se zamyslet jestli je to dobré je naučit na pelety. Instruktážní film, ve kterém se vypravíme na největší českou řeku - Labe.

Ukážeme Vám jaké montáže se používají na lov místních mohykánů. Sumce budeme lovit nejen na bójku. Bohaté na bielkoviny a olej, ktorý sa vo vode začne rozpúšťať a priťahuje sumce. Stabilný aj na riekach, vyžadujú menej časté zmeny ako ostatné prírodné návnady.


Unsubscribe from luděk Kováčik? Pelety a lov sumcu luděk Kováčik. Osada Gredo 42views. U průměrů nad mm dokáží pelety vnadit nepřetržitě víc jak hodin!


Toho se dá využít při nočním rybolovu, nebo u dalekých závozů, kdy nemusíte stále navážet návnadu! Nebo při přerušení rybolovu, kdy se na stejné místo vrátíte až za několik hodin a ryby máte stále na vašem lovném místě! A nutno podotknout, pokud lovné místo několik dní zakrmíte, můžete se dočkat i na pelety pěkných úlovků a to nejen sumců, ale i kaprů, případně i dalších ryb. Ovšem díky masivnímu zakrmování kaprů boilies koulemi dnes můžeme úspěšně chytat sumce na položenou také na oblíbené boilies.


Na našem trhu můžete zakoupit několik typů návazcových šňůr na sumce , například šňůru s ocelovým jádrem nebo šňůru se speciálně potaženou povrchovou vrstvou. Zda si vyberete na lov sumce naviják s přední brzdou nebo dvojbrzdový je jen na vás. Nevýhoda navijáku je ta, že zvykne točit šňůru. Proto při vývozu používejte překlapěč, nebo zpětný cho čímž alespoň částečně tomuto zabráníte. Směs obsahuje suroviny, na které sumec velmi dobře reaguje, především syrové rybí maso a natrávenou bí.


Především syrové rybí maso, rybí vývar a natrávená játra.

NA SUMCE mm - s rybou a játry kg Směs obsahuje živočišné suroviny, na které sumec velmi dobře reaguje. Prodloužená doba rozpadu a. Záběr bývá většinou pomalý a plynulý. Sumec nasaje potravu a pomalu pluje pryč.


Jaké mají pelety na ryby výhody? Ať už tedy sháníte pstruží pelety nebo pelety na sumce , z naší nabídky si určitě vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky